Προς το περιεχόμενο

Redirection σε λάθος url

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πολλές φορές όταν κάνω κλικ σε ένα link με ανακατευθύνει σε λάθος url. Δοκιμάζοντας δεύτερη φορά στο ίδιο link πηγαίνω - όχι όμως πάντα - στη σωστή σελίδα.

Κάποτε είχα διαβάσει για αυτό το πρόβλημα αλλά δεν θυμάμαι τη λύση. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Να πω ότι χρησιμοποιώ Chrome / Opera και το αντιμετωπίζω και στους δύο (λίγο λιγότερο στον Chrome).

Δημοσ.

φιλε μου εγω παρόμοιο πρόβλημα είχα όταν είχα κολλήσει ένα spyware.

η λύση για μένα τότε ήταν φορμάτ...δυστυχώς δεν είχα βάλει antivirus.

για να πω και την αμαρτία μου το συγκεκριμένο πρόβλημα μου εμφανίζεται σε μερικές σελίδες με περιεχόμενο απαγορευμένο για ανήλικους ακόμα και τώρα που το pc μου είναι καθαρό. το κάνουν όλοι οι browsers με εξαίρεση τον chrome.

Δημοσ.

Γιατί προσπερνάς μ' αυτό τον απαξιωτικό τρόπο την παραπάνω υπόδειξη; Ο g_alex_stef, προσπαθεί να σε βοηθήσει. Και τοποθετείται με κάτι, το οποίο θα αποτελούσε την πρώτη επιλογή της συντριπτικής πλειοψηφίας των έμπειρων χρηστών , όταν άκουγαν τα συμπτώματα τα οποία ανέφερες κατά την εξιστόρηση του προβλήματός σου. ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ = 90% ΜΟΛΥΝΣΗ. Προς τι λοιπόν μια τέτοια αντιμετώπιση μιας πολύ σοβαρής πιθανότητας να είναι έτσι όπως το λέει, αυτός που πρώτος προσφέρθηκε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του θέματος που αντιμετωπίζεις;

Δημοσ.

Δίκιο έχεις. Χρησιμοποιώ τακτικά όμως το AVG και εώς τώρα δε μου έχει βγάλει κανένα threat. Άλλα spyware δεν έχω δοκιμάσει. Ο υπολογιστής κατά τ' άλλα δουλεύει μια χαρά, χωρίς προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...