Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως θέλει να δημιουργήσει σχολη ή να επιβάλλει κάποιο στάνταρ στην αγορά αργότερα της Πληροφορικής μας?

Δημοσ.
C# != C

C# θελει .Net για να δουλεψει

java θελει java για να δουλεψει

C Θελει CPU και τα σχετικα

Η google στοχευει στο πολυπυρηνο.

Δε νομίζω ότι η C# θέλει .NET για να δουλέψει. Άλλο αν η περισσότερο χρησιμοποιούμενη (και reference) υλοποίηση είναι αυτή του .NET.

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι η C# θέλει .NET για να δουλέψει. Άλλο αν η περισσότερο χρησιμοποιούμενη (και reference) υλοποίηση είναι αυτή του .NET.

Θελω να πω οτι ειναι σε αλλο επιπεδο, ειναι αρκετα πιο ψηλα απο το hardware σε σχεση με τη c ή και c++. Αυτο φαινεται απο το τι "βγαζει" η γλωσσα, η c βγαζει asm που τρεχει πανω στα cpu ram etc σε αντιθεση με τη cs που σου "βγαζει" κατι που λεγετε IL(Asm) (ή MSIL) το οποιο τρεχει πανω στη .net (ή σε κατι που μπορει να το τρεξει)

Δημοσ.

ενδιαφέρον το ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας αφιερώνουν 20% του ελεύθερου χρόνου τους, άνευ αμοιβής. Αυτό πάνω απ'όλα σημαίνει μεράκι κάτι που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί κάτι σωστό.

Δημοσ.

Νομίζω έχει ψηφιστεί πολλάκις ώς η εταιρία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κόσμο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντοκιμαντερ για την google που δείχνει

τις συνθήκες εργασίας οπου μεταξύ άλλων δείχνει τους εργαζόμενους σε διάλειμμα να είναι με μαγιο και να παίζουν μπιτς βολλευ

Μάλλον έχουν το σκεπτικο πλέον -αφεντικά και εργαζόμενοι- είμαστε οι καλύτεροι, περναμε καλά οπότε ας βγάλουμε τα πάντα, μιας και μπορούμε :-D

Δημοσ.

Σε καμια 10ρια χρονια θα αγορασει και την microsoft,η apple θα βρισκεται ακομη στον ονειρικα πλασμενο αμερικανικο κοσμο της για να μην πω κοσμαρα,και τα παληκαρια τις "μερεμετ service" εννοω τους linuxαδες,θα παλευουν ακομα με τους drivers:lol:.

Ασφαλως περιμενω και το google O.S. με αγωνια.

Δημοσ.
ενδιαφέρον το ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας αφιερώνουν 20% του ελεύθερου χρόνου τους, άνευ αμοιβής. Αυτό πάνω απ'όλα σημαίνει μεράκι κάτι που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί κάτι σωστό.

Νομίζω πως λέει του εργασιακού χρόνου τους και όχι του ελέυθερου χρόνου τους....

Κοινώς πληρώνονται για το μεράκι τους και όχι για το λόγο για τον οποίο προσληφθηκαν. Ε? ναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...