Προς το περιεχόμενο

Σημαντικο! OCZ Black Edition AMD Ready σε Intel!

SMARTYN89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδια, στη νεα συνθεση υπολογιστη που παρηγγειλα απο πλαισιο (κυριως) λογω μη διαθεσημοτητας των Corsair ddr3 1600, τηλεφωνικως αλλαξα τις μνημες στις OCZ Black Edition AMD Ready 4GB που ειναι ειδικα σχεδιασμενες για AMD. Θα εχω προβλημα στην Intel συνθεση μου?

Μητρικη p5p55d (i5 επεξεργαστης).

ΑΑΑ πειτε γρηγορα να ακυρωσω τη παραγγελια αν χρειαστει, γιατι δεν αλλαζει πια κανενα εξαρτημα (φευγει αυριο)

PS. Δεν μου ειπε οτι λεγονται ετσι οι μνημες τον ρωτησα κιολλας (γιατι τις ειχα δει στο σαιτ αλλη φορα) αλλα δε καταλαβε τι του λεγα "-τι μου λεει ο βλακας για AMD, για ram του λεω"...

Δημοσ.

1. Κάλλιστα μπορείς ανά πάσα ώρα και στιγμή να ακυρώσεις την παραγγελία, δε μπορούν να σε υποχρεώσουν για τίποτα.

2. Σύμφωνα με τη λογική θα είναι συμβατές, δεν έχει πέσει κάτι διαφορετικό στην υπόληψή μου.

Δημοσ.

Ναι φυσικα μπορω να το ακυρωσω, απλα θα πρεπει να το ακυρωσω τελειως και να τη ξανακανω απ'την αρχη (=χανω 2-3 μερες). Δε με αναγκαζουν κατι, γενικα ειναι εξυπηρετικοι (περα απο τη βλακειατου πωλητη).

Για πειτε κι αλλοι, θα εχω προβλημα, αξιζει να την ακυρωσω?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!Είμαι καινούρια στο μπλογκ.

Ξαφνικά δεν λειτουργούν οι θύρες usb του Η/Υ μου, ξέρει κανείς που μπορεί να ωφείλεται και τι μπορώ να κάνω γι `αυτό;

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδια!Είμαι καινούρια στο μπλογκ.

Ξαφνικά δεν λειτουργούν οι θύρες usb του Η/Υ μου, ξέρει κανείς που μπορεί να ωφείλεται και τι μπορώ να κάνω γι `αυτό;

Γι' αρχή μπορείς να διαβάσεις τους κανόνες μιας και δεν το έκανες πριν λίγο..

Κατά δεύτερον μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για σχετικά θέματα.

Αν δε βρεις κάτι, μπορείς ν' ανοίξεις το δικό σου thread στο κατάλληλο section.

Δεν είμαστε blog εδώ, forum είμαστε.

Καλώς ήρθες :-)

Δημοσ.

Επισης δεν ειναι blog εδω, ειναι forum..

Κανε αντιστοιχο θεμα και σιγουρα καποιος θα σε βοηθησει (εδω εχει αλλο τιτλο)

Δημοσ.
το AMD Ready είναι απλά marketing...

Ναι? '

Όμως δεν υπαρχει μια λιστα RAM με τις οποιες ειναι (επαληθευμενα) full-ok η motherboard (η αναποδα οι Ram με καποιες motherboards)?

Αν ναι πειτε μου πως να δω για την asus την λιστα αυτη, παω στοιχημα οτι δε θα ειναι αυτες στη λιστα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ----------

Και τι marketing ειναι αυτο, κερδος τους βγαζει?... Θα μου πεις οι AMDαδες θα ψαρωσουν (οπως εγω) αλλα οι intelαδες ειναι πιο πολλοι πια και οι μνημες ειναι καλες..

Δημοσ.
Ναι? '

Όμως δεν υπαρχει μια λιστα RAM με τις οποιες ειναι (επαληθευμενα) full-ok η motherboard (η αναποδα οι Ram με καποιες motherboards)?

Αν ναι πειτε μου πως να δω για την asus την λιστα αυτη, παω στοιχημα οτι δε θα ειναι αυτες στη λιστα.

Κατά 99,9% θα είναι συμβατές, και η 0,01 πιθανότητα δεν θα είναι σίγουρα το amd logo.

Και τι marketing ειναι αυτο, κερδος τους βγαζει?... Θα μου πεις οι AMDαδες θα ψαρωσουν (οπως εγω) αλλα οι intelαδες ειναι πιο πολλοι πια και οι μνημες ειναι καλες..

Aντίστοιχο των OCZ Nvidia SLi edition.

Ηλίθιο, που απευθύνεται σε αντίστοιχους αγοραστές.

(ηλίθιο το marketing, όχι η αγορά των μνημών που βάση άλλων κριτηρίων μπορεί να είναι ιδιαίτερα άξια αγορά).

Δημοσ.

Παιδια εστειλα μειλ και μου απαντησανε σημερα και λενε αυτο:

"No these memory kits are not designed or qualified to run on the i5 platform or P55 chipset. They were only designed to run on AMD AM3 790FX/GX chipsets."

:fear: Τι τωρα? Λετε να ηταν η απαντηση μερος της (αμυντικης) πολιτικης τους?

Δημοσ.

Και τι απάντηση περίμενες;

"Oh yeah, this is a stupid marketing policy, don't worry we're just trying to sell our products to AMD fanboys"?

:P

Τι αγχώνεσαι, άμα δεν παίζουν τις πας πίσω. Απλά.

Δημοσ.
Και τι απάντηση περίμενες;

"Oh yeah, this is a stupid marketing policy, don't worry we're just trying to sell our products to AMD fanboys"?

:P

Τι αγχώνεσαι, άμα δεν παίζουν τις πας πίσω. Απλά.

χαχαχαχαχ lol !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...