Προς το περιεχόμενο

Ποιο λειτουργικο μου ταιριαζει?

sivas208

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω παραγειλει ενα καινουριο πυργο,αλλα δεν εχω καταληξει ακομα ποιο λειτουργικο να βαλω και εδω θα ηθελα τη βοηθεια σας...

Τα χαρακτηριστικα του ειναι τα ακολουθα

Motherboard: GIGABYTE GA-EG41MF-US2H

CPU:INTEL PENTIUM DUAL CORE E5400 2.70GHZ LGA775 - 800 FSB - BOX

Ram:2χ RM25664AA800 2GB PC6400 DDR2 800MHZ

H/D:WESTERN DIGITAL WD6400AVVS 640GB AV-GP SATA2

VGA: ASUS EN8400GS SILENT/P/512M CUDA 512MB PCI-E RETAIL

PSU:THERMALTAKE W0089 TR2 POWER 470W

Ξερω οτι δεν ειναι κατι ΤΟΡ αλλα με καλυπτει προς το παρων

Να βαλω windows xp 32 bit?

Windows xp 64bit?

Windows 7 32 bit?

H Windows 7 64 bit?

Δημοσ.

Κατι λιγοτερο απο 400 ευρω,αλλα θα μπορουσε να ειναι τουλαχιστον 50 με 70 ευρω πιο κατω,απλα ηθελα ενα σχετικα καλο τροφοδοτικο(να μην κανει και θορυβο) και ενα σχετικα καλο κουτι με θεσεις για extra fan(που εχω βαλει)για να μην εχω προβληματα με τη θερμοκρασια....

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σ ενδιαφέρει αλλά πιστεύω πως μπορείς να πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο με ~400€.

Κι επειδή είμαι κακός θα πω ότι το s775 μας αφήνει σιγά-σιγά, η κάρτα γραφικών είναι ήδη 3 γενιές πίσω και θα ρωτήσω γιατί τελικά δεν έβαλες ένα σχετικά καλό τροφοδοτικό :P

Δημοσ.

Κουτί διάλεξε εσύ ένα. Τροφοδοτικό είναι η αλήθεια πως δε μου πολυαρέσει κάποιο σε normal τιμή από Πλαίσιο. Αν θες μπορείς να βάλεις έναν 2πύρηνο AMD και να προσθέσεις άλλα 2GB RAM.

Α, καλό θα ταν ν αναφέρεις και τι περιμένεις απ τον υπολογιστή σου.

Επίσης ίσως θα ταν καλό να μεταφερθεί το thread στο hardware section του forum με κάποιον διαφορετικό τίτλο.

post-16437-129063035594_thumb.jpg

Δημοσ.

Μα το θεμα δεν ηταν αν ειναι η οχι καλες η επιλογες μου(δεν ειμαι και ιδιαιτερα ψαγμενος) αλλα σε αυτες τις επιλογες τι ταιριαζει πιο πολυ...Εκει θα θελα την αποψη σας για το τι λειτουργικο να βαλω....

Ειναι ομως δοκιμασμενα και σταθερα τα windows 7?

Δημοσ.

Ok σε ευχαριστω,μπορεις να μου πεις τοτε και για μερικα prog..

Ας πουμε,ποιο nero ταιριαζει ?

Ποιο antivirus μtorrent κτλ κτλ....Οτι κανει στα Svista κανει και σε αυτα?

Δημοσ.

Ως επί το πλείστον, ό,τι κάνει για Vista κάνει και για τα 7. Διαφορές ίσως δεις μόνο σε κανα anti-virus, πρόγραμμα για virtual drives, firewall. Αλλά πρόβλημα δε νομίζω ν αντιμετωπίσεις μιας και υπάρχουν κι αντίστοιχες εκδόσεις για τα 7.

Δημοσ.

Για NERO και μTorrent δοκίμασε... τα γνωστά. :P

Τώρα για antivirus, στο laptop έχω το Security Essentials της MS. Ελαφρύ είναι, ως τώρα (δύο μέρες) με έχει ικανοποιήσει. Θα δείξει.

Για το OS, Windows 7 x64 κι εγώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...