Dabble Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 δεν προσεξα αν ειναι εδο το σωστο σημιο για να κανο αυτο το τοπικ αλλα θελω το εξης!! ψαχνω τα εξης προγραματα που να μπορεις να κανεις πολλα βιντεο σε 1...και ενα προγραμα που να μπορεις πολλες φωτογραφιες σε 1 βιντεο!!!!!το θελω για την δουλεια μου κανο καποιες εμφανισης και δεν ασχολουμε πολλη πολλη με το ιντερνετ και δεν ξερω πολλα πολλα απο προγραματα αν μπορειτε να μου πειτε καποια ευκολα προγραματα δεν με νοιαζει ασ εχουν και ληξει απλα να κανο την δουλεια μου θελω!!!!!σας ευχαριστω εκ των πρωτερον
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τα Windows έχουν ενσωματωμένο ένα τέτοιο πρόγραμμα, το Movie Maker. Το έχεις δοκιμάσει;
Dabble Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 οχι δεν το εχο δοκιμασει καθολου τηα μπορεσει αυτο να μου κολισει βιντεο και φωτογραφιες?
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ναι, μπορεί. Και θεωρείται και εύκολο. Επίσης, επειδή περιέχεται δωρεάν στα Windows, είναι αρκετά δημοφιλές και θα βρεις στο διαδίκτυο αρκετούς βοηθητικούς οδηγούς.
Dabble Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 οκ ευχαριστω θα προσπαθησω να το κανο με αυτο αν δεν μπορεσο θα διξει γιατι οπως ειπα δεν ξερω πολλα¨ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:30 ---------- μπορεις να μου πεις βοηθητικούς οδηγούς εψαξα αλλα δεν βρηκα
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Σε γραπτή μορφή Σε μορφή video Κι ένας στα Ελληνικά, σε μορφή DOC Κι άλλοι, στα ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.