Xorxhs! Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κατα σειρα προτιμησης 1)samsung b8000 2)samsung b7000 3)samsung b750 Τα 200Hz στην b750 kai b8000 παιζουν αρκετα καλα. Οι νεες LG ειναι απαραδεκτες (sl8000,sl9000,lh9000).Κριμα γιατι και εγω εκανα υπομονη για αυτες αλλα τελικα ειναι πολυ κατωτερες των προσδοκιων μου εστω και γιαυτες τις χαμηλες τιμες.
afentiko7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Tη b8000. Πολύ καλή η lg, η σάμμυ όμως έχει καλύτερο μαύρο. Και η σάμσουνγκ έχει κ πολύ καλό scaling για sd κανάλια konstanine77, η σάμσουνγκ όπως και όλες οι εταιρείες δεν κοροίδευουν κανένα. Ολα τα φετινά μοντέλα, όλων των εταιρειών (αν εξαιρέσεις της σόνυ) ήταν καλύτερα από τα προηγούμενα. Α, και ποτέ δεν κοιτάμε την αντίθεση όταν αγοράζουμε τιβί. Κοιτάμε το μαύρο, τα χρώματα κλπ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 γράψε ρε omni τις μάρκες με αγγλικούς χαρακτήρες, μη γαμάτε την αναζήτηση του forum με τα κωλό engreek επειδή βαριέστε να αλλάξετε γλώσσα!
mandipl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κατα σειρα προτιμησης 1)samsung b8000 2)samsung b7000 3)samsung b750 Τα 200Hz στην b750 kai b8000 παιζουν αρκετα καλα. Οι νεες LG ειναι απαραδεκτες (sl8000,sl9000,lh9000).Κριμα γιατι και εγω εκανα υπομονη για αυτες αλλα τελικα ειναι πολυ κατωτερες των προσδοκιων μου εστω και γιαυτες τις χαμηλες τιμες. τι ακριβως σε χαλαει στις lg ? γιατι τις εχω στο ματι ....
aiantas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 τι ακριβως σε χαλαει στις lg ? γιατι τις εχω στο ματι .... Κακός επεξεργαστής εικόνας μήπως...
tarantules Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Η Samsung σειρα 7 στα 200 hz και σειρα 8 παλι στα 200hz. Aπο εικονα αν τις δεις ειναι βρες τις διαφορες.Τις εχω δει για αυτο σου λεω.. Ποτέ δεν επιλέγουμε μια οθόνη από πολυκαταστήματα που τις έχουν βάλει και παίζουν live.Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Δεν σας έχει τύχει ποτέ να βλέπετε να παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο demo (κυρίως) ή κανάλι 2 τηλεοράσεις πλαι-πλαι και η μια να έχει ξεθωριασμένα χρώματα και η άλλη ζωντανά και επιπλέον αυτή με τα ξεπλυμένα χρώματα να είναι αρκετά πιο ακριβή από την "φτηνή" με τα ζωντανά? Κλασική και ηλίθια τακτική για να τσιμπίσει ο άσχετος και να πάρει τη φτηνή.Σου λέει,όχι μόνο είναι πιο καλή ποιοτικά από την άλλη,αλλά είναι ΚΑΙ αρκετά πιο φτηνή.Κελεπούρι σκέτο δηλαδή! Διάβασε και αυτό το άρθρο
konstantinos77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Ποτέ δεν επιλέγουμε μια οθόνη από πολυκαταστήματα που τις έχουν βάλει και παίζουν live.Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.Δεν σας έχει τύχει ποτέ να βλέπετε να παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο demo (κυρίως) ή κανάλι 2 τηλεοράσεις πλαι-πλαι και η μια να έχει ξεθωριασμένα χρώματα και η άλλη ζωντανά και επιπλέον αυτή με τα ξεπλυμένα χρώματα να είναι αρκετά πιο ακριβή από την "φτηνή" με τα ζωντανά? Κλασική και ηλίθια τακτική για να τσιμπίσει ο άσχετος και να πάρει τη φτηνή.Σου λέει,όχι μόνο είναι πιο καλή ποιοτικά από την άλλη,αλλά είναι ΚΑΙ αρκετά πιο φτηνή.Κελεπούρι σκέτο δηλαδή! Διάβασε και αυτό το άρθρο Σωστη η παρατηρηση σου tarantules ισχυει αυτο που λες ,βεβαια εγω στο electroworld τον εβαλα και την συνεδεσε με blu ray την τηλεοραση ανεξαρτητα επειδη το γνωριζω αυτο που λες που ετσι και αλλιως ηταν σβηστη .Απλα δεν μπορεις να το κανεις συνεχεια αυτο .Στο κωτσοβολο αν πας στο αεροδρομιο ισχυει αυτο που λες. Για μενα παντως μεγαλο ρολο παιζει να την δεις την εικονα που παιζει η καθε τηλεοραση αν γινεται .Γιατι οπως ειπε και ενα παιδι πιο σε προηγουμενο Post τα χαρακτηριστικα μιας τηλεορασης που διαβαζουμε σε ενα site δεν ειναι πανακεια .Παιζει ρολο μεγαλο ο επεξεργαστης εικονας και πολλα αλλα .
Xorxhs! Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 τι ακριβως σε χαλαει στις lg ? γιατι τις εχω στο ματι .... απαραδεκτη επεξεργασια εικονας και επισης οι sl8000/9000 εχουν ενα προστατευτικο γυαλι το οποιο προκαλει πολλες ανακλασεις ,χειροτερες απο πλασμα,για τις ανακλασεις εννοω ....οπως επισης δεν εχουν και δυνατοτητα δικτυωσης(μικρο το κακο)
mandipl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 απαραδεκτη επεξεργασια εικονας και επισης οι sl8000/9000 εχουν ενα προστατευτικο γυαλι το οποιο προκαλει πολλες ανακλασεις ,χειροτερες απο πλασμα,για τις ανακλασεις εννοω ....οπως επισης δεν εχουν και δυνατοτητα δικτυωσης(μικρο το κακο) δλδ τι θα προτεινες εναλακτικα σε 47" full HD 200ra?
Xorxhs! Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 δλδ τι θα προτεινες εναλακτικα σε 47" full HD 200ra? σε 46.. samsung b8000 http://www.avforums.com/reviews/Samsung-UE46B8000-LCD-HDTV-Review.html , samsung b750 http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le46b750-le40b750-20090526151.htm , sony z5500 http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40z5500-kdl46z5500-20090622154.htm Ισως και η LG LH9000 http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-47lh90/4505-6482_7-33485570.html?tag=tpr αλλα κρατω επιφυλαξεις...
konstantinos77 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Πολυ καλο review αυτο της Samsung αλλα συναμα με απογοητευσε.Βλεπω οτι υπαρχει ακομα το θεμα με την αποτομη εναλλαγη μαυρου σε λευκο και αντιστροφα.Στην πρωτη HD που ειχε κυκλοφορησει η S δεν το ειχα παρατηρησει και πραγματι καμια φορα δεν γινεται αντιληπτο.Η επομενη S που αγορασα ομως ενω ηταν πιο εξελιγμενο μοντελο ,οταν πηγαινε απο σκοταδι σιγα σιγα σε φως εβλεπες μια σταδιακη διακυμανση στο φωτισμο διακοπτομενη που για καποιον ψαγμενο εβγαζε ματι .Βασικο προβλημα απο οτι βλεπω με τις LED ειναι και η ομοιογενεια της φωτεινοτητας πανω στην οθονη .Βασικα προβληματα ολα αυτα για τετοια τιμη αγορας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.