konstantinos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδες .Τον τελευταιο καιρο ψαχνω για τηλεοραση ,και συγκεκριμενα για μια οθονη στις 46΄΄ τουλαχιστον με 1080p και στα 200Hz .Το θεμα ειναι οτι ενω συγκλινω προς την samsung την 8 series βλεπω τις lg και συγκεκριμενα αυτην http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-47LH9000-LED-TV-47-47LH9000.htm τις οποιες τις θεωρω πολυ καλη σαν τιμη αλλα δεν εχω γνωση για τις τηλεορασεις της παρα μονο για τα μονιτορ που ειχα πιο παλια σε υπολογιστη.Δεν ξερω δηλαδη αν πραγματι εχουν καλη αποδοση καθοτι και στα μαγαζια δεν τις βλεπω ανοιχτες τουλαχιστον μια στις προδιαγραφες που θελω. Περα απο αυτα προβληματιζομαι λιγο στο κομματι που η samsung εχει καποιες στα 200Ηz που δεν ειναι led ομως .Απο οτι εχω δει το led δινει τρομερη φωτεινοτητα και ευκρινεια στην εικονα αλλα σιγουρα θα εχει καποια μεινοκτηματα .Γνωριζει κανεις κατι για ολα αυτα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 η μεγάλη σειρά LED backlit της Samsung παίζει στα 200hz αλλά δεν είναι στις ίντσες που θες, πάει μέχρι 40 imho περίμενε λίγο ακόμα λογικά θα βγει η καινούρια φουρνιά μοντέλων σε κάμποσους κατασκευαστές
tarantules Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Το τίτλος είναι εντελώς off. Οι LED είναι LCD τηλεοράσεις. Το σωστό ερώτημα είναι LCD με οπίσθιο φωτισμό LED ή LCD με οπίσθίο φωτισμό CCFL backlight
mandipl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 και γω για lg λεω αλλα θα περιμενω να πεσουν οι τιμες
konstantinos77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το τίτλος είναι εντελώς off.Οι LED είναι LCD τηλεοράσεις. Το σωστό ερώτημα είναι LCD με οπίσθιο φωτισμό LED ή LCD με οπίσθίο φωτισμό CCFL backlight Nαι στα site με τηλεορασεις βλεπεις samsung μοντελο χχχ lcd h samsung μοντελο χχχled εξου και ο τιτλος .Εννοω φυσικα οτι οτι ειναι σκετο lcd δεν εχει led και οτι εχει led ειναι φυσικα lcd. Mην κολλας στα αυτονοητα Τωρα σε αυτο που λες Thresh οντως το παρατηρησα και εγω οτι εχει μεχρι 40'' και μου εκανε εντυπωση αν και αν δεις απο κοντα την σειρα 7 και την σειρα 8 δεν βλεπεις διαφορα .Σε οτι αφορα αλλους κατασκευαστες η Philips με το ambilight προσφερει μονο ενα κινηματογραφικο εφε αλλα σε εικονα υστερει σε σχεση με την samsung ,ενω για την sony αυτη την θεωρω χειροτερη και απο τις 2 προηγουμενες .
tarantules Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Mην κολλας στα αυτονοητα Το γνωρίζω οτι καταλαβαίνεις τι διαφορά LED με LCD αλλά καλό θα είναι μιας και το forum είναι τεχνολογικό να μην αναπαράγουμε την όλη μπουρδολογία που αναφέρουν στα site και τα φυλλάδια οι εταιρίες και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί μην ξεχνάς οτι υπάρχουν και νέοι αδαείς που δεν θα πρέπει να τους αποτυπώνετε εσφαλμένα κάποια τεχνολογία. Έτσι μόνο μπορούμε να αποτρέψουμε τον "άσχετο" κοσμάκη να ψωνίζει ηλεκτρικές συσκευές με το κιλό χωρίς να ψάχνετε ή να τον κοροιδεύουν με διάφορα "τρικ" σαν το παραπάνω οι εταιρίες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ενω για την sony αυτη την θεωρω χειροτερη και απο τις 2 προηγουμενες . κακώς, έχει κάποια "κουσούρια" ως εταιρεία αλλά κάποια μοντέλα της γαμάνε. οι Philips έχουν τρελά input lags και οι Samsung (ειδικά οι LED Backlit) προβλήματα με τα 100/200hz
disqualified Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Mην κολλας στα αυτονοητα δε θα ελεγα οτι ειναι τοσο αυτονοητο, εμενα μου φαινεται συναρπαστικη ευκαιρια marketing αποπροσανατολισμου
etokounoapoepae Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα, και εγω για tv ψαχνω αλλα περισσοτερο για gaming... τι να προτιμήσω και τι να προσεξω ? ααα και κατι ακομα, ποια καταστηματα να κοιταξω ρε παιδια? μηπως μπορειτε να μου πειτε τα μεγαλυτερα στην αθηνα ? Ευχαριστω πολυ
konstantinos77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το γνωρίζω οτι καταλαβαίνεις τι διαφορά LED με LCD αλλά καλό θα είναι μιας και το forum είναι τεχνολογικό να μην αναπαράγουμε την όλη μπουρδολογία που αναφέρουν στα site και τα φυλλάδια οι εταιρίες και να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί μην ξεχνάς οτι υπάρχουν και νέοι αδαείς που δεν θα πρέπει να τους αποτυπώνετε εσφαλμένα κάποια τεχνολογία.Έτσι μόνο μπορούμε να αποτρέψουμε τον "άσχετο" κοσμάκη να ψωνίζει ηλεκτρικές συσκευές με το κιλό χωρίς να ψάχνετε ή να τον κοροιδεύουν με διάφορα "τρικ" σαν το παραπάνω οι εταιρίες Δεν διαφωνω οτι υπαρχει κοροιδια και κυριως οτι καποιοι κοιτανε μεσω μιας ομορφης ας το πουμε διαφημισης σε καποιο site προβαλλοντας καποια τεχνολογικα χαρακτηριστικα που χτυπανε το μυαλο να προσελκυσουν το αγοραστικο κοινο .Αnyway... Eγω με την Samsung διαφωνω κυριως στην στρατηγικη που εχει να ανανεωνει καθε τρεις και λιγο τα μοντελα της ,τις περισσοτερες φορες χωρις σοβαρο λογο με αποτελεσμα καποιος για παραδειγμα που αγορασε την led σειρα 8 μετα απο λιγο καιρο να βγει η σειρα 9 και η 8 να κατεβει στην τιμη που ειναι σαν να σου λεει οτι εισαι κοροιδο εσυ που την πηρες οταν ειχε βγει .Ειναι σαν να κοροιδευει δηλαδη το ιδιο της αγοραστικο κοινο .Δεν αναφερομαι μονο σε αλλαγη μοντελου αλλα και στο ιδιο μοντελο υπαρχει μια νοοτροπια πχ να βγαινει ενα μοντελο με αντιθεση 50000:1 μετα απο λιγο καιρο ενα αλλο με 60000:1 και ουτω καθεξης...Χωρις ουσιαστικες διαφορες.Σε αυτο ισως η Sony ειναι πιο σοβαρη .Αν και η sony σε ενα μοντελο της με ιδια αν τεχνικα χαρακτηριστικα με την σειρα 8 ας πουμε της Samsung υπερκοστολογει βαση του ονοματος της το προιον εως και 500 ευρω.Αυτος ηταν και ενας λογος που εβαλα την lg στον τιτλο .Μου εκανε η εντυπωση η τιμη της για τα (βασικα) τεχνικα της χαρακτηριστικα που ειναι αναλυση ,συχνοτητα ανανεωσης και μεγεθος .Το ερωτημα ειναι οταν πας σε μια τετοια επενδυση προτιμας να δωσεις κατι παραπανω να αγορασεις και το ονομα(Sony Samsung) ή πας σε κατι πιο φθηνο με οχι τοσο μεγαλη φημη στο ειδος (lg)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 όλες οι εταιρείες βγάζουν καινούρια μοντέλα στην κάθε σειρά τους μια φορά το χρόνο αν δεν κάνω λάθος
konstantinos77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Η Samsung σειρα 7 στα 200 hz και σειρα 8 παλι στα 200hz. Aπο εικονα αν τις δεις ειναι βρες τις διαφορες.Τις εχω δει για αυτο σου λεω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 στο site της Samsung βλέπω ότι η σειρά 7 είναι με 100hz, μόνο η σειρά 8 έχει 200hz...
konstantinos77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δες μια ... http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE46B750U1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δες μια ...http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/lcd-tv/LE46B750U1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail μιλάω για τις LED Backlit, όχι για τις CCFL Backlit.. να υπενθυμίσω επίσης ότι τα 100/200hz δεν παίζουν σωστά στις Samsung ή σε συγκεκριμένα μοντέλα (μάλλον το 2ο) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=312648 κάτι είχε πάρει το μάτι μου στο avclub.gr ότι της Sony έχουν την πιο σωστή λειτουργία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.