DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Συνδρομές (1679 Θέματα) Μάλλον λίγες έχω, για να δουμε ποιος θα εχει τα αστρονομικά νούμερα !!
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ??? 0 όμως; Για ποιον καταραμένο λόγο να έχω συνδρομές; Μόνο μια φορά είχα βάλει καταλάθος.
paschalia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μμ,ναι. Υποθέτω αυτοί που είναι από την αρχή. ΑΝ κρατούσαν ΌΛΑ τα θέματα που τους ενδιέφεραν, βεβαίως βεβαίως.
DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ??? 0 όμως;Για ποιον καταραμένο λόγο να έχω συνδρομές; Μόνο μια φορά είχα βάλει καταλάθος. Δεν παρακολουθεις τις απαντησεις απο τις συζητησεις που συμμετεχεις; (αν τυχον δεις το μυνημα απαντησε μου )
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ναι με τον μάνουαλ τρόπο... (καλή ώρα ;p)
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Υποθέτω ότι ο Thresh θα χτυπάει κι εδώ πρωτάθλημα. Ίσως κοντράρετε με poulinos εάν τις έχει on. Τελικά έχει πολλά options το control panel (που δεν ήξερα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Υποθέτω ότι ο Thresh θα χτυπάει κι εδώ πρωτάθλημα. σχεδόν 8000 subscriptions
slipknot Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μηδέν οι συνδρομές τους (και οι δικές μου)!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 συνδρομες serious business fuck yeah
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Φυσικά και είναι serious business. Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση κάποιου που έχει ποστάρει ένα ερώτημα: Δεν είναι πολύ πιο αποδοτικό να τον ενημερώσει το forum με e-mail όταν υπάρξουν απαντήσεις στο thread, από το να επισκέπτεται το thread ή να κάνει refresh στον browser για να το ελέγξει;
antonl Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Φυσικά και είναι serious business. Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση κάποιου που έχει ποστάρει ένα ερώτημα: Δεν είναι πολύ πιο αποδοτικό να τον ενημερώσει το forum με e-mail όταν υπάρξουν απαντήσεις στο thread, από το να επισκέπτεται το thread ή να κάνει refresh στον browser για να το ελέγξει; Αυτά είναι για τους «καμμένους» που χρησιμοποιούν το insomnia σαν forum. Εμείς που ξέρουμε πως αυτό είναι τρόπος ζωής, αρεσκόμαστε στο να ψάχνουμε τις σελίδες όλων των ενοτήτων μία-μία (παρόμοια αναδρομή για τα threads τους) edit: Μεταφερθήκαμε
giorgos147 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 0 και εδώ. Προτιμώ τον κλασικό τρόπο με τους Σελιδοδείκτες =)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.