Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 άρα είναι υπερβολή και η κάρτα ήχου
NiKoSGsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Υπερβολή είναι που κάθομαι και διαβάζω τα ειρωνικά σου σχόλια. Λάθος που ρώτησα καλή συνεχεία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ένα μόνο ήταν "ειρωνικό", αυτό με το placebo effect και όπως και να το κάνουμε ήταν αλήθεια... αν έχεις πρόβλημα με την άποψη ότι δεν χρειάζεται ξεχωριστή κάρτα για αυτά τα ηχεία και θες σώνει και καλά να πάρεις κάρτα ήχου, πάρε, δικά σου χρήματα θα πετάξεις
IMAndreas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 πάντως άμα τελικά πάρεις κάρτα μην δώσεις πολλά λεφτά και πάρε καμία creative, οι noname δεν ξέρω τι κάνουν...(μάλλον δεν κάνουν)
probe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ego pou exo afta ta ixeia file mou (!!!!!!)..poia karta na valo?? exo mia on board tis realtek.. Εξ αφορμής του post σου διάβασα και τα προηγούμενα για placebo effect και λοιπά ότι μόνο με κάποια συγκεκριμένα ηχεία αξίζει να πάρεις κάρτα και πάει λέγοντας τα οποία είναι επιεικώς άσχετα και ο κατηγορηματικός τρόπος που διατυπώνονται μάλιστα τα καθιστά και μπούρδες. Μόνο κουφοί ή άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει κάρτες και γράφουν απερίσκεπτα μπορεί να εκφράζουν τέτοιες απόψεις. Στο θέμα σου τώρα γράψε κατ αρχήν πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις και τι θύρες υπάρχουν διαθέσιμες στη μητρική σου (pci xpress, pci). Κοίτα το και με το μάτι γιατί καμιά φορά η κάρτα γραφικών πχ καλύπτει και άλλα slot. Και τι λειτουργικό καλού κακού.
tourist23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Εξ αφορμής του post σου διάβασα και τα προηγούμενα για placebo effect και λοιπάότι μόνο με κάποια συγκεκριμένα ηχεία αξίζει να πάρεις κάρτα και πάει λέγοντας τα οποία είναι επιεικώς άσχετα και ο κατηγορηματικός τρόπος που διατυπώνονται μάλιστα τα καθιστά και μπούρδες. Μόνο κουφοί ή άτομα που δεν έχουν δοκιμάσει κάρτες και γράφουν απερίσκεπτα μπορεί να εκφράζουν τέτοιες απόψεις. Στο θέμα σου τώρα γράψε κατ αρχήν πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις και τι θύρες υπάρχουν διαθέσιμες στη μητρική σου (pci xpress, pci). Κοίτα το και με το μάτι γιατί καμιά φορά η κάρτα γραφικών πχ καλύπτει και άλλα slot. Και τι λειτουργικό καλού κακού. κανα 50αρι-60αρι υπολογιζω..εχω windows 7 64bit ultimate..και η χρηση ειναι κυριως μουσικη(ν ακουω οχι να συνδεω οργανα και τα λοιπα..) και ΤΑΙΝΙΕΣ!!!!!! οποτε απο τα λιγα που κσερω υποθετω με ενδιαφερει κυριως η οπτικη ινα (?)..αλλα πειτε μου εσεις για καλυτερη αποδοση.. εχω διαθεσιμες pci..(θα ηταν καλυτερα η pci-e ετσι?)
probe Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522666 ASUS XONAR D1 Πάρε βέβαια και άλλες γνώμες γιατί είναι καιρός που δεν ασχολούμαι με το άθλημα (του ήχου) και μπορεί κάποια να μου διαφεύγει. Και ρίξε και μια ματιά τι γίνεται από drivers στη σελίδα της asus για παν ενδεχόμενο. Το ότι είναι pci και όχι pci xpress μη σε απασχολεί δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα του ήχου απλά οι νεώτερες βγαίνουν σε νεώτερους διαύλους και υπάρχουν και pci για ανθρώπους με παλιότερες μητρικές που δεν έχουν pci e
tourist23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522666ASUS XONAR D1 Πάρε βέβαια και άλλες γνώμες γιατί είναι καιρός που δεν ασχολούμαι με το άθλημα (του ήχου) και μπορεί κάποια να μου διαφεύγει. Και ρίξε και μια ματιά τι γίνεται από drivers στη σελίδα της asus για παν ενδεχόμενο. Το ότι είναι pci και όχι pci xpress μη σε απασχολεί δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα του ήχου απλά οι νεώτερες βγαίνουν σε νεώτερους διαύλους και υπάρχουν και pci για ανθρώπους με παλιότερες μητρικές που δεν έχουν pci e thanks..!οποιος αλλος ξερει ας πει κ αυτος τη γνωμη του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.