Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου σε νέο 5.1

NiKoSGsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά αυτές της μέρες έγινα κάτοχος αυτών των 5.1 ηχείων Philips SPA7650 Speakers. Αυτή την στιγμή τα έχω onboard σε αυτήν την μητρική P5Q3 Deluxe/WiFi-AP.

Επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα κάρτας ήχου, θα ήθελα να μου προτείνει οποίος γνωρίζει προς τα που να κινηθώ σε σχέση με την κάρτα, και αν θα δω διαφορά σε σχέση με την onboard.

Δημοσ.

Αποψή μου είναι ότι θα δείς....μέχρι πόσα διαθέτεις όμως για κάρτα ήχου? Και τα χρησημοποιείς για κάτι συγκεκριμένο τα ηχεία ή λίγο από όλα?

Δημοσ.

Μέχρι 100ευρο, τα χρησιμοποιώ πολύ και απ'όλα. Βασικά δεν είχα σκοπό να παρω κάρτα απλά ο πωλητής επέμενε ότι θα δω τεραστία διαφορά("έκοβε το χέρι του") και με έβαλε σε σκέψεις ήθελε να μου δώσει μια κάρτα των 25ευρο και αν δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά να του την πήγαινα πίσω αλλά δεν δέχτηκα.

Δημοσ.

Με αυτά τα ηχεία δεν βελτιώνεται οι ποιότητα του ήχου? από θέμα ένταση δεν θέλω πιο δυνατά μου φτάνουν με το παραπάνω.

• Super Moderators
Δημοσ.
παρε την ποιο φτηνη που θα βρεις θα ειναι καλυτερη απο αυτην που εχεις

δεν αξίζει και πάλι...

αν είχε αυτά τα 5.1 ηχεία θα άξιζε να πάρει κάρτα ήχου...

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1630&catid=134

Δημοσ.

αμα σε τρωει να δωσεις λεφτα παρε την(απο οτι σε κοβω εχεις φαγωθει να παρεις κατι :lol:)

Δημοσ.

onboard παίζουν παρά πολύ καλά αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ με κάρτα για να μπορώ να συγκρίνω. Σκεπτόμουν να τα πάρω αυτά τα z5500 αλλα είναι άχρηστα για εμένα γιατί δεν πρόκειται ούτε μέχρι την μέση να τα βάζω να παίζουν, άρα είναι υπερβολή για εμένα τα 505W.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...