Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή Ιών

monoxromos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι ζητω τη βοήθεια σας.Εχω δυο φλασακια του 1 Γιγα και εχουν κολλησει καποιους ιους.Εκανα εκατο φορες διαμορφωση και παλι οι ιοι δεν λενε να διαγραφουν,καθε τοσο τους πιανουν τα αντιιικα των σταθερων υπολογιστων.

Τι αλλο να κανω;

Δημοσ.
Φίλοι ζητω τη βοήθεια σας.Εχω δυο φλασακια του 1 Γιγα και εχουν κολλησει καποιους ιους.Εκανα εκατο φορες διαμορφωση και παλι οι ιοι δεν λενε να διαγραφουν,καθε τοσο τους πιανουν τα αντιιικα των σταθερων υπολογιστων.

Τι αλλο να κανω;

Τους υπολογιστές που πας και βάζεις τα στικάκια τους καθάρισες; Διαμόρφωση έκανες πλήρης;

Δημοσ.

Προφανώς το PC σου μολύνθηκε και ξανακολάει τους ίδιους ιούς. Μπορείς να μας πείς την ονομασία του ιού όπως στον βγάζει το AV?

Δημοσ.

Φίλε είχα το ίδιο πρόβλημα με τους trojan και ιους autorun.inf και άλλον έναν που ότι φάκελο είχα έφτιαχνε και ένα exe αρχειο με το όνομα του φακέλου. Όπως σου είπαν οι φίλοι πρώτα καθάρισε τους υπολογιστές και μετά τα στικάκια. Να περνάς καλά

Δημοσ.

Αγαπητοι φίλοι σας ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια σας.Θα δοκιμασω τις προτασεις σας και βλέπουμε.

Και παλι ευχαριστω ολους.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 28 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 28 Μαρτίου 2013 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Πρώτο σου μήνυμα και ξεκίνησες με διαφημίσεις του blog σου; Tragic... 

Για όποιον είναι περίεργος για το Link, δεν λέει κάτι ουσιαστικό, απλά σε πάει εδώ: http://freebies.about.com/od/computerfreebies/tp/best-free-antivirus.htm

Εκεί αναφέρει απλά 14 free antivirus που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. 

Όσο για τον από πάνω μου... reported :D

No offense, απλά μου τη δίνουν οι γλοιώδης τύποι :) 

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...