faithy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, Έχω κατεβάσει την 64μπιτ έκδοση των 7 από το msdna. Όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση, μετά το βήμα του "Install now" μου πετάει αρχικά αυτό το λάθος : http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=64155&d=1257866397 Έπειτα μου βγάζει μήνυμα ότι No device drivers were found. Make suer that the isntallation media contains the correct drivers. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι στο cd/dvd. Έχω το tsstcorp cddvdw sh-s223q αλλά όπου έψαξα λέει πως αναγνωρίζεται αυτόματα και δεν χρειάζεται drivers. Τι να κάνω?? Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει: 1)Ξαναέγρψα το iso -> dvd με τη χαμηλότερη ταχύτητα 2)έκανα αντιγραφή τα αρχεία από C:\windows\system32\drivers σε φλασάκι και το έβαλα κατά την εγκατάσταση 3)τα έγραψα επίσης σε dvd και το έβαλα κατά την εγκατάσταση.. Από όλα αυτά δεν λειτούργησε τίποτε και βρίσκομαι σε απόγνωση Έχω ποστάρει σε παρόμοια φόρουμ και στο φορουμ της microsoft αλλά δεν υπάρχει καμία λύση... Αυτή τη στιγμή τρέχω vista home premium 32bit και θα πάω σε win7 pro 64bit με καθαρή εγκατάσταση και φορματ του drive. και τα δύο λογισμικά είναι απλύτων νομιμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.