Antonisk2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα. ελπίζω αρχικά να είμαι στη σωστή ενότητα. λοιπόν μέχρι προχτές είχα το live messenger 8.5 αλλά ξαφνικά με το έτσι θέλω για να μπω στο msn έπρεπε να κατεβάσω την τελευταία έκδοση, anyway το κατάπια! αυτό που ήθελα να ρωτήσω τώρα είναι ότι το messenger πια τα windows 7 μου τον εμφανίζουν κάτω αριστερά σαν ανοιχτό παράθυρο κ όχι δεξιά δίπλα στο ρολόι κ είναι αρκετά ενοχλητικό! Μήπως ξέρει κάποιος αν κ πως μπορώ να το μεταφέρω κάτω δεξιά? Ευχαριστώ πολύ!
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Aν θυμαμαι σωστα με καποια νεοτερη εκδοση φτιαχνει αυτοματα το προβλημα.Σε διαφορετικη περιπτωση,βαλτο σε compatibility mode(δεξι κλικ-->properties-->compatibility)και θα λειτουργησει οπως το θελεις.
giovanni73 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 φιλε gio το δεξι κλικ που το κανουμε?στην επιφανεια εργασιας των windows?γιατι εγω δεν μπορω να το βρω ΟΚ ΦΙΛΕ ΤΟ ΒΡΗΚΑ. ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!οντως ειναι πολυ εκνευριστικο οπως εμφανιζονται τα παραθυρα στο live.τωρα ειναι μια χαρα.
spid_x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 φιλε gio το δεξι κλικ που το κανουμε?στην επιφανεια εργασιας των windows?γιατι εγω δεν μπορω να το βρωΟΚ ΦΙΛΕ ΤΟ ΒΡΗΚΑ. ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!οντως ειναι πολυ εκνευριστικο οπως εμφανιζονται τα παραθυρα στο live.τωρα ειναι μια χαρα. Μπορεις να μου πεις πως ακριβως το εκανες. Γιατι εχω ελληνικα και δεν βρηκα κατι σε "συμβατοτητα"
Antonisk2003 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 1000 thanks Gio! Είναι πολύ σπαστικό κ δν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλει συμβατότητα, η παλιότερη έκδοση στα 7 ήταν κανονικά κάτω δεξιά. τεσπά thanks again. spid_x δεξί κλίκ στο exe του messenger θα κάνεις κ θα πας στο tab συμβατότητα, δεν είναι μέσα στις ρυθμίσεις του messenger...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.