aredhel_vlsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα, θελω να φορματαρω ενα desktop που εχει vista, να τα απεγκαταστησω και να περασω widnows 7 . Εχω κατεβασει τα windows και τους drivers. Επειδη δεν εχω ξανακανει φορματ, μπορειτε να μου δωσετε καποιες οδηγιες, αναλυτικα παρακαλω? Πχ πως θα ρυθμισω το bios να κανει boot απ το cd και τετοια.. προφανως καθε Pc εχει τα δικα του keys γι αυτο, αλλα καποιες συμβουλες θα βοηθουσαν! Ευχαριστω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Κανε τον κοπο να μας πεις και τι laptop εχεις,για να σε βοηθησει καποιος με το συγκεκριμενο,μια και θελεις οσο το δυνατον πιο ακριβης οδηγιες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ο φιλος μας λεει οτι εχει desktop και οχι laptop. Δοκιμασε με το dvd των 7 μηπως ειναι ρυθμισμενο το desktop να μουταρει με dvd. Αν οχι την ωρα που ξεκιναει πατα και αφησε αρκετες φορες το πληκτρο del για να μπει στο bios. Εκει καποια επιλογη μιλαει για first boot. Απο εκει με τα πληκτρα οριζεις να εχει σαν first boot το dvd. Αναλογα με το bios διαφερει το πως το κανουμε. Μετα μπουταρεις με το dvd και σε καθοδηγει μονο του....Ειναι απλη η διαδικασια... Αν εχεις partition στο pc προσεξε να διαλεξεις να εγκαταστησεις τα windows εκει που εχεις τα παλια για να μην χασεις αρχεις που εχεις σε αλλα partition. Ισως ακουγοντε λιγο δυσκολα αλλα δεν ειναι....Καθε πρωτη φορα ειναι λιγο δυσκολη. Οτι αλλο εδω ειμαστε.
pisio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δοκιμασε με το dvd των 7 μηπως ειναι ρυθμισμενο το desktop να μουταρει με dvd. Αν οχι την ωρα που ξεκιναει πατα και αφησε αρκετες φορες το πληκτρο del για να μπει στο bios. Εκει καποια επιλογη μιλαει για first boot. Απο εκει με τα πληκτρα οριζεις να εχει σαν first boot το dvd. Αναλογα με το bios διαφερει το πως το κανουμε. Ανάλογα τη Bios έχει ίσως δεν είναι το del αλλά το F2 Δοκίμασε κατα την εκκίνηση ή το del ή το F2 για να μπείς στο Bios
aredhel_vlsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω. Δεν ειναι δικο μου το desktop αλλα μιας φιλης μου, γι αυτο και δεν εγραψα λεπρομερειες. Δλδ απλως βαζουμε το dvd και κανουμε εγκατασταση, ετσι? δεν κανουμε καποιου ειδους απεγκατασταση για τα Vista? Δεν ξερω αν αυτο ειναι αυτονοητο, αλλα ρωταω γιατι ειμαι ασχετη. Δυστυχως δεν εχω καποιον να με βοηθησει , οποτε μην με παρεξηγειτε. Θα επανελθω για ερωτησεις!
tempo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 τα αρχεία που έχεις τώρα με vista τα θελεις ή δεν τα χρειάζεσαι πλέον;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω. Δεν ειναι δικο μου το desktop αλλα μιας φιλης μου, γι αυτο και δεν εγραψα λεπρομερειες. Δλδ απλως βαζουμε το dvd και κανουμε εγκατασταση, ετσι? δεν κανουμε καποιου ειδους απεγκατασταση για τα Vista? Δεν ξερω αν αυτο ειναι αυτονοητο, αλλα ρωταω γιατι ειμαι ασχετη. Δυστυχως δεν εχω καποιον να με βοηθησει , οποτε μην με παρεξηγειτε. Θα επανελθω για ερωτησεις! Οταν επιλεγεις να εγκαταστησεις τα 7 στον δισκο ή διαμερισμα που ηταν τα vista κανεις και format στον δισκο ή το διαμερισμα αυτο... Οτιδηποτε εχεις εκει θα χαθει !!!!! Προσεξε το αν εχεις αρχεια που χρειαζεσαι να τα παρεις αντιγραφο σε καποιο στικαι κλπ πριν απο οτιδηποτε.
aredhel_vlsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Oκ, καταλαβα. Ευχαριστω! Το pc ειναι Intel core 2 duo στα 2.20 GHz , 32bit-ος, 2 Giga RAM. Βοηθανε αυτα? Δεν αναγραφει κατι αλλο στις προδιαγραφες του.Εχω την εντυπωση οτι το F2 ειναι για το Bios. θα επανελθω με ερωτησεις!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το pc ειναι Intel core 2 duo στα 2.20 GHz , 32bit-ος, 2 Giga RAM. Βοηθανε αυτα? Βοηθανε στο οτι θα σηκωσει πολυ ανετα τα windows 7 .
aredhel_vlsi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Παιδια ευχαριστω! Ολα καλα, τελικα ηταν πιο ευκολο απ ο,τι φανταζομουν. Πετανε τα 7 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.