Προς το περιεχόμενο

usb σε ethernet

green_D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα.εχω το εξης προβλημα: σε ενα router που ειναι ηδη συνδεδεμενοι 2 υπολογιστες(με ethernet-μονο ethernet εχει το ρουτερ) θα ηθελα να συνδεσω και εναν παλαιοτερο(P III στα 550 που τρεχει με windows 2000) που εχει μονο usb θυρα.Αγορασα εναν "ανταπτορα" για να μετατρεψω το usb σε ethernet αλλα ο παλιος υπολογ. δεν αναγνωριζει το ρουτερ.Ουσιαστικα ειναι σαν να συνδεω κατι που δεν εχει driver.Χρειαζεται driver? Πρεπει να αλλαξω καποιες ρυθμισεις απο τον κεντρικο υπολογ που εχει και το ρουτερ? Υπαρχει περιπτωση να χαλασω την συνδεση των αλλων 2 υπολογ? Ειναι ευκολοτερο να παρω ενα usb για να μπω wireless(και αν θα το αναγνωρισει ο υπολογιστης μου)?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις.Ελπιζω να μην ειναι εχει ξαναπαντηθει το θεμα απλα εψαξα στο φορουμ αλλα δεν βρηκα τπτ.

Δημοσ.

Νομίζω πως η πιο απλή και οικονομική λύση είναι να πάρεις μια κάρτα δικτύου (που μπορείς να βρείς απο 5 ευρώ) αν έχεις ελεύθερη pci στο pc..Τώρα αν δε θες καλώδια ένα wireless usb adapter είναι η λύση όπως λές κι εσύ..Όσο για το ανταπτοράκι (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) αν έχεις περάσει drivers γι αυτό ώστε η usb σου να βλέπει οτι το έχεις συνδέσει, λογικά δεν θα χρειάζεται drivers για το ρούτερ (οι οποίοι δε θα υπάρχουν κιόλας μιας και το ρούτερ απο μόνο του δεν έχει usb).Τώρα γιατί δε δουλεύει..... :rolleyes:

Δημοσ.

a.το πιο καλο μια pci καρτα που θα εχει καi cd me drivers μεσα.

δευτερη καλυτερη λυση μια ασυρματη καρτα δικτυου.περνας παλι το cd και παιζει.αν το μηχανημα εχει windows 98 την εκατσες διοτι δεν νομιζω οτι θα βρεις καμια καρτα να παιζει σε 98 εκτος αν ειναι μεταχειρισμενη και παλια.

γ.λυση αυτο που εκανες που ειναι οτι χειροτερο και θα παιξει πιο αργα απο wireless και ethernet.δεν θες drivers ουτε ρυθμισεις για τον ρουτερ πρεπει απλα να περασεις τους drivers του ανταπτορα.αλλα η χειροτερη επιλογη ειναι.πηγαινε το πισω και παρε κατι αλλο.λογικα μεσα θα πρεπει να εχει drivers αλλιως στο site αλλα για μενα αλλαξε την

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ Kryptonite και poulinos για τις απαντησεις.Τελικα μετα απο ωρα βρηκα drivers στο ιντερνετ και το περασα αλλα αφου δεν προτεινεται αυτη την λυση αυριο θα παω να το αλλαξω.Και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

ναι δυστυχως ειναι η πιο ακριβη και η χειροτερη λυση σαν ταχυτητα διοτι στην πραξη παιζεις σαν usb που ειναι οτι πιο αργο ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ απο οτι το ethernet η το wireless.ειδικα σε παλιο Pc Που ειναι usb 1.1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...