arxaggelos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 1) Στο βασιλικό θέατρο, στην ταράτσα.2) Στο δωμάτιο με θέα, στον τελευταίο όροφο του Ολύμπιον, αν και με κάποια επιφύλαξη διότι μεθαύριο ξεκινάει το φεστιβάλ κινηματογράφου και θα γίνεται της πόρνης. 3) Στο καφέ στο μουσείο φωτογραφίας στο λιμάνι, με δεδομένο ότι απαγορεύεται το κάπνισμα. Μ' αρέσεις
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 1) Στο βασιλικό θέατρο, στην ταράτσα.2) Στο δωμάτιο με θέα, στον τελευταίο όροφο του Ολύμπιον, αν και με κάποια επιφύλαξη διότι μεθαύριο ξεκινάει το φεστιβάλ κινηματογράφου και θα γίνεται της πόρνης. 3) Στο καφέ στο μουσείο φωτογραφίας στο λιμάνι, με δεδομένο ότι απαγορεύεται το κάπνισμα. 1)Ναι τα σπάει.. 2)Πιό εύκολα θα πιάσουν το τζόκερ 3)Αυτό τώρα εγώ γιατί δεν το ξέρω; Δεν λέτε το kitchen bar ε;
Garnele Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Όχι, όχι, είναι ακριβώς απέναντι, μέσα στο μουσείο. Κάνουν γαμώ τους καφέδες, έχει καταπληκτική θέα από τις τζαμαρίες (όλη η θάλασσα πιάτο) και γενικά είναι ωραίο περιβάλλον. Την τελευταία φορά που πήγα είχε μια έκθεση και ένας από τους φωτογράφους ήταν γάλλος ο οποίος μάλλον τον έπαιρνε από κάποιο ναύτη ορ σάμθιν, διότι ήταν γεμάτο το καφέ με γάλλους ναύτες. Κάπου εκεί ήρθε μια φωτογράφος και μου ζήτησε να με βγάλει μερικές φωτογραφίες, οπότε να ξέρετε ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και μπορεί να κάνετε την τύχη σας. Μεγάλη επιτυχία.
freedubus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει κάτι ωραία τελειωμένα ουζερί εκεί στα κάστρα με πιάτο όλη την πόλη που λέει κι ο kaiowas; Το θέμα βέβαια εκεί δεν είναι πώς ανεβαίνεις , αλλά πώς κατεβαίνεις μετά.
Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Α ναι ρε, Ληθηνόη, στην Ακροπόλεος. Πίσω κάστρα, κάτω πόλη, τι λέμε τώρα.
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Όχι, όχι, είναι ακριβώς απέναντι, μέσα στο μουσείο. Κάνουν γαμώ τους καφέδες, έχει καταπληκτική θέα από τις τζαμαρίες (όλη η θάλασσα πιάτο) και γενικά είναι ωραίο περιβάλλον. Την τελευταία φορά που πήγα είχε μια έκθεση και ένας από τους φωτογράφους ήταν γάλλος ο οποίος μάλλον τον έπαιρνε από κάποιο ναύτη ορ σάμθιν, διότι ήταν γεμάτο το καφέ με γάλλους ναύτες. Κάπου εκεί ήρθε μια φωτογράφος και μου ζήτησε να με βγάλει μερικές φωτογραφίες, οπότε να ξέρετε ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και μπορεί να κάνετε την τύχη σας. Μεγάλη επιτυχία. Μάάάάάλιστα... Κοίτα να δείς που τελικά δεν ξέρω την θεσσαλονίκη 100% όπως νόμιζα Καταλαβά που λές. Είχα πάει για μια γευσιγνωσία εκεί απέναντι αλλα ποτέ δεν πρόσεξα το καφέ. Θα τιμηθεί πάραυτα.. Και ποτέ δεν ξέρεις Α ναι ρε, Ληθηνόη, στην Ακροπόλεος. Πίσω κάστρα, κάτω πόλη, τι λέμε τώρα. Στη λιθινόη για να δείς πόλη πρέπει να κάτσεις υπο γωνία και στάσει ανάποδου τελικού σίγμα ώστε να δείς κάτω Τα ουζερί που λέει ο freedubus τα σπάνε αλλα για καλοκαιράκι.. Τώρα πρέπει να κάτσει πολύύύύ καλός καιρός για να μη βλαστημάς έτσι όπως θα φυσάει εκεί
Lucifer Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τέτοια εποχή πριν 2 χρόνια δε φυσούσε πολύ. Εκτός αν ήταν τα 80 ευρώ σε ξύδια μισής ώρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.