chris2060 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 αυριο προκειται να με επισκεφτει ενας φιλος μου που ειναι ξενος(πολωνος). που πιστευετε θα ηταν ενα καλο μερος να παμε για καφε? καπου ισυχα και ωραια ομως για να απολαυσει οσο γινεται την θεσσαλονικη μιας και θα μεινει για λιγες μονο ωρες. σκεφτηκα πυργο του οτε. κατι αλλο εχετε να μου προτεινετε? ευχαρτιστω!
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αν και δεν είμαι τρομερά φάν του μαγαζιού, στον Όμιλο και στο bangalow white έχει πανέμορφη οπτική για να χαζέψει κάποιος την θεσσαλονίκη. Ικτίνου αν μπορείτε να κάτσετε έξω (ανάλογα με τον καιρό) ή στο κάτω cardhu/ήλιο/ταξιδιώτη/the bar που όλα έχουν όμορφη θέα στον Λευκό πύργο. Αλλιώς στο kitchen bar για να έχετε εναλλακτική οπτική της θεσσαλονίκης. Ακόμα και στα starbucks μια χαρά θέα στον λευκό πύργο και την παραλία έχει ;p Εκτός αμα θές να του δείξεις νταβαντούρι οπότε κάναν Αέρα. Εξαρτάται πολύ απο το τι θέλει να δεί
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Στο stones εκει που σου λεει ο Κλαιν πανε οι καγκουρες αλλιως θα πηγαινα στο the bar που ειναι απεναντι απο το λευκο και εχει και λιγο πρασινο.
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Στο stones εκει που σου λεει ο Κλαιν πανε οι καγκουρες αλλιως θα πηγαινα στο the bar που ειναι απεναντι απο το λευκο και εχει και λιγο πρασινο. Τι να δεί βρε chris απο το stones? Την πάυλου μελά; Όπου του είπα έχει "θέα" που αυτη είναι φαντάζομαι και η κεντρική ιδέα
kosmasgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλό το bangalow αλλά να έχει καλή μέρα Προτινω Αέρα , Ernest κλπ να απολαύσει νταβαντούρι και μωρα ...
chris2060 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 για πυργο του οτε δεν το συζηταμε δηλαδη?
arxaggelos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 για πυργο του οτε δεν το συζηταμε δηλαδη? Πως, βέβαια και το συζητάμε. Μην ξεχάσεις μόνο πριν πας να περάσεις από την τράπεζά σου για καταναλωτικό δάνειο για να μπορέσεις να πληρώσεις τους καφέδες.
Str Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 τα καραβια τετοια εποχη κυκλοφορανε ακομα? ενα must για το βραδυ ειναι σιγουρα αυτα... ανω πολη οπουδηποτε για ενα κρασακι, ναβαρινου κανενα "Αστορια" ή το αλλο το γωνιακο διπλα στις κρεπες, μεσα στο λιμανι στο μουσειο φωτογραφιας, στο "δωματιο με θεα" αριστοτελους...
kaiowas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Στις καφετεριες που εχει στα καστρα ειναι καλα αν εχει καλο καιρο. Εχεις πιατο ολη την πολη αλλα ειναι λιγο μακρια απο κεντρο.
klainmaingr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ποιά κάστρα και καραβάκια ρε παιδιά; Ιδιαίτερα στα καράβια και Σεπτέμβριο να πάς τον δαγκώνεις απο το κρύο λόγω θάλασσας. Όχι τώρα.. Κάστρα είναι όντως καλά αλλα πρέπει να πετύχεις καλή μέρα και λογικά δεν θα έχει ψυχή καθημερινή. Το δωμάτιο με θέα είναι αγαπημένο μου για τα κρύα, αλλα δεν έχει περαντζάδα (κοντινή). Και είμαι σίγουρος οτι ο Πωλονός δεν θα θέλει να δεί μόνο τα 15 άτομα που με το ζόρι χωράνε στο μαγαζί Όσο για τον πύργο.. Εγώ τον βρίσκω μέτριο. Δεν είναι δηλαδή "Χαρακτηριστικό" μέρος για καφε στη θεσσαλονίκη.
censOred Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 εγώ θα συμφωνησω με κλαινμαιν.ηλιος-ταξιδιωτης ειναι καλες επιλογές.επισης απο παραλια προτεινω on the road και miles.στον πυργο εχω παει παλιοτερα με γονεις απο τοτε ποτε ξανά. μετα και καμια καφετερια στην ναβαρινου οπου θα δει το χαλαρα αλλα δεν θα χει θεα πυργου,θαλασσας. και το βραδυ κοραλακι ε...:p
katerina_a_86 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 για πυργο του οτε δεν το συζηταμε δηλαδη? αίσχος είναι. Στις καφετεριες που εχει στα καστρα ειναι καλα αν εχει καλο καιρο. Εχεις πιατο ολη την πολη αλλα ειναι λιγο μακρια απο κεντρο. αυτές είναι πιο αίσχος, 3 κι ο κούκος. Ρε για να δει μια χαρακτηριστική εικόνα της πόλης πρέπει να πιει καφέ στην παραλία. Προτείνω όχι νέα παραλία γιατί δεν βλέπεις απευθείας θάλασσα, κρήνη είναι μια καλή ιδέα αλλά μακριά. Το kitchen bar θα ήταν καλή ιδέα αν ήταν καλοκαίρι και καθόσασταν έξω.
Garnele Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 1) Στο βασιλικό θέατρο, στην ταράτσα. 2) Στο δωμάτιο με θέα, στον τελευταίο όροφο του Ολύμπιον, αν και με κάποια επιφύλαξη διότι μεθαύριο ξεκινάει το φεστιβάλ κινηματογράφου και θα γίνεται της πόρνης. 3) Στο καφέ στο μουσείο φωτογραφίας στο λιμάνι, με δεδομένο ότι απαγορεύεται το κάπνισμα.
censOred Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 1) Στο βασιλικό θέατρο, στην ταράτσα. Εκεί ειναι ωραία?Εχω ακουσει και απο αλλους οτι ειναι ωραιο μερος να πιεις καφέ/ Ακριβο να φανταστώ όμως,ε?
Garnele Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ε νορμάλ, μη φανταστείς. 3.5 ο γαλλικός πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.