IMAndreas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Γεια χαρά παιδιά....όποτε δεν βάζω antivirus στο PC παρατηρώ το εξής....μετά από ένα χρονικό διάστημα προσπαθώ να μπώ στις σελίδες του avast, eset κτλπ όλα τα antivirus sites αλλά δεν μπορώ να μπώ σε κανένα....και μου έχει γίνει 3 φορές αυτό... την 1η εγκατέστησα μετά το nod αφού το πέρασα από άλλο pc που είχα κατεβάσει γιατί προφανώς από το pc μου δεν μπορούσα και το βρήκε κάπου στο registry και το αφαίρεσαι... την 2η φορά πάλι δεν είχα κανένα αντιβαιρους και έβαλα το malware antimaleware και το βρήκε... τώρα έχω βάλει και τα 2 και δεν μπορούν να το βρούν.... Σας έχει τύχει? Γνωρίζεται τπτ για το παραπάνω? Ευχαριστώ!
IMAndreas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Τυχαία μπήκα εδώ και βρήκα λύση.... μπήκα με safemode και μπορούσα να μπω στις σελίδες antivirus κατέβασα το avast home edition το έκανα εγκατάσταση και το έβαλα να κάνει scan στην εκίνηση, μου βρήκε ένα αρχεί "zydefk" κάπως έτσι μέσα στο system32....το αφαίρεσα και τώρα όλα καλά...
flik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Βασικά γιατι δεν βάζεις απο την αρχή αντιικό στον υπολογιστή; Ειναι πιο εύκολο να προλαβεις μια μόλυνση παρά να την αφαιρέσεις. Επισης δεν ειναι περίεργο γιατι καθε φορά δεν ήταν ακριβώς ο ίδιος ιός, φαντάζομαι καποια παραλλαγή.
IMAndreas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μα μου έκανε το ίδιο πράγμα.....μπλόκαρε όλες τις αντιβαιρους σελίδες......τώρα επειδή έχω P4 για να μην τρώει ισχύ...γιαυτό δεν έβαζα....
sugata Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 σαν πρόταση: avira antivir. free + αρκετά light. κάνει καλή δουλειά. έχω 3.2 και δεν το ζορίζει καθόλου. επίσης: πρόσεχε πού μπαίνεις, τι κατεβάζεις και από πού.
flik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για το μπλοκάρισμα των σελίδων, μάλλον πείραγμα του hosts file είναι. Πηγαινε λίγο C:\windows\system32\drivers\etc και το αρχείο hosts (χωρίς κατάληξη) άνοιξε το με σημειωματάριο και δες αν στην λίστα υπάρχουν σελίδες πχ http://www.avast.com ή avira.com κτλ. ν τις δεις, τις σβηνεις (αν δεν σ αφήνει τοτε πρέπει με δεξί κλικ-ιδιοτητες να αποεπιλέξεις το "μόνο για ανάγνωση") Όντως αν δεν θελεις κατι βαρύ, βαλε το avira. Επισης μπορεις να το βαλεις χωρις το guard, για να το έχεις μονο για σκαναρισμα οσων κατεβαζεις, και για on demand scan καθε εβδομαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.