Locke_John Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά. αυριο θα δωσω το toshiba laptoπ για επισκευη, ειναι αγορασμενο απο το play247 Πάτρας. σημερα που τηλεφωνησα μονος στα κεντρικα της Ιdeal(toshiba service) μου ειπαν οτι θα κανει περιπου 15 μερες να φτιαχτεί,αναλογα τον φορτο εργασιας τους. εχει κανενας εμπειρια προσωπικη?\ τι ειναι καλυτερα , να το στειλω εγω, ή να το παω καλυτερα στο καταστημα απ οπου το πηρα και να αναλαβουν αυτοι αποστολές επιστροφες κτλ ??(με ποιον τροπο θα το εχω πιο γρηγορα κοντα μου?
pctechgr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλύτερα μόνος σου, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών, να ξέρεις και τι γίνεται
basilis5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 μπορεις να το πας και σε κανενα πλαισιο αν εχεις κοντα σου. βεβαια αν θελει τπτ παραξενο τυπου μητρικη παει στα κεντρικα (μαγουλα αττικης). γενικα οπου και να το πας παιζει να καθυστερησει,και πλαισιο δηλ επειδη πλεον ανελαβαν ενα τεραστιο ογκο σερβις που πριν δεν ειχαν, ενω δινουν και προτεραιοτητα στα δικα τους.παντως σε τουρμπ εξ ειναι ταχυτατοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.