antfa..GR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα... εκανα φορματ πριν κανα 2μηνο και απο τοτε οτι ταινια κατεβαζω(συνηθως σε HD μου το κανει)με οτι και αν την αναπαραγω μου βγαζει τους υποτιτλους στα κινεζικα... εχω κανει τα εξης: 1)κατεβασα το vlc 2)το media player classic 3)Κlm και τιποτα..με οτι και αν τις αναπαραγω τα ιδια... Η ειρωινια ειναι οσες ταινιες ειχα πριν το φορματ με οτι και να τις ανοιξω τους παιζει τους υποτιτλους.. Θα τρελαθω δηλαδη.. μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να φταιει? :cry:
konandrio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα...εκανα φορματ πριν κανα 2μηνο και απο τοτε οτι ταινια κατεβαζω(συνηθως σε HD μου το κανει)με οτι και αν την αναπαραγω μου βγαζει τους υποτιτλους στα κινεζικα... εχω κανει τα εξης: 1)κατεβασα το vlc 2)το media player classic 3)Κlm και τιποτα..με οτι και αν τις αναπαραγω τα ιδια... Η ειρωινια ειναι οσες ταινιες ειχα πριν το φορματ με οτι και να τις ανοιξω τους παιζει τους υποτιτλους.. Θα τρελαθω δηλαδη.. μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να φταιει? :cry: Πηγαινε στον πινακα ελεγχου, ωρα- γλωσσα-περιοχη και βαλτα ολα Ελληνικα.
antfa..GR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 >Πηγαινε στον πινακα ελεγχου, ωρα- γλωσσα-περιοχη και βαλτα ολα Ελληνικα. 1ον Ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια σου.. αλλα το εκανα αυτο που λες και στο advance μολις βαζω GREEK παταω aply και μου ζειταει να βαλω CD η να κανω brwose τα αρχιεα απο καπου... τι να κανω ρε πουστη μου...:cry:
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Λογικό, χρειάζεται να αντιγραφούν ορισμένα ενημερωμένα αρχεία, κυρίως fonts αν θυμάμαι καλά. Πού είναι το πρόβλημα; Δεν το έχεις το CD των Windows... ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.