evangelos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα στην παρεα, Εχω ενα προβλημα.το απογευμα στην γραμμή εργασιών δεν φαινονται τα εικονιδια αλλαγης γλώσσας. δοκιμασα restore σεπροηγουμενη μερα αλλα τιποτα. εχετε καμια ιδεα τι γίνετε? ευχαριστω εκ των προτερων εχω windows 7 ultimate 64 bit
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αν κάνεις στην γραμμή εργασιών δεξί κλικ->Γραμμές εργαλείων δεν έχει εκεί την γραμμή γλώσσας τσεκαρισμένη;
evangelos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αν κάνεις στην γραμμή εργασιών δεξί κλικ->Γραμμές εργαλείων δεν έχει εκεί την γραμμή γλώσσας τσεκαρισμένη; Εχει χα8ει απο εκει
dazeman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πίνακας ελέγχου -> Ώρα Γλώσσα και Περιοχή ->Αλλαγή πληκτρολογίων ή άλλων μεθόδων εισόδου ->Πληκτρολόγια και γλώσσες ->Αλλαγή πληκτρολογίων -> Γραμμή Γλώσσας: Τσεκάρισμα στο "Αγκυρωμένη στη γραμμή εργασιών"
evangelos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πίνακας ελέγχου -> Ώρα Γλώσσα και Περιοχή ->Αλλαγή πληκτρολογίων ή άλλων μεθόδων εισόδου ->Πληκτρολόγια και γλώσσες ->Αλλαγή πληκτρολογίων -> Γραμμή Γλώσσας: Τσεκάρισμα στο "Αγκυρωμένη στη γραμμή εργασιών" το εχω κανει αυτο φιλε μου αλλα ματαια
dazeman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 το εχω κανει αυτο φιλε μου αλλα ματαια Εάν τις επιλογές τις βλέπεις κανονικά, τότε μήπως είναι κλειδωμένη η γραμμή εργασιών;
karaap Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι κλειδωμένη η γραμμή εργασιών Εάν τις επιλογές τις βλέπεις κανονικά, τότε μήπως είναι κλειδωμένη η γραμμή εργασιών;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.