gaztes1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα... θέλω να φτιάξω στο excel τα εξής: 1.να γράφω μια ερώτηση (οκ αυτό ξέρω!!!) και δίπλα να έχω α.απάντηση β. και γ. απάντηση. Και ο χρήστης να επιλέγει από πτυσσόμενο κελί την σωστή απάντηση και το άλλο που θέλω είναι να γράψω στο excel μια πρόταση και να έχω μια κενή γραμμή στην πρόταση για να συμπληρωθεί ...π.χ. "το insomnia_______ και δέρνει"
savabk Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 1.δεδομενα-επικυρωση-λιστα 2.Δεν καταλαβα που δισκολευεσε. Στο Α1-το insomnia Στο Β1- κενο Στο C1-και δέρνει Και επιδει υποψιαζω οτι θελις να κανεις καποιο τεστ υπαρχουν ετοιμα προγραμματα ,πχ το StudyKid ελευθερο http://www.softpedia.com/get/Others/Home-Education/Study-Kid.shtml
gaztes1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά στο 2. ήθελα να φαίνεται αρχικά, στο κελί Β2 και μια μαύρη γραμμή ______ . Και μετά να συμπληρώνεται πάνω σε αυτή την γραμμή η απάντηση (χωρίς όμως να εξαφανίζεται η γραμμή). Σε ευχαριστώ και πάλι. Βοήθησες αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.