Προς το περιεχόμενο

10.6.2 και coolbook (ασυμβατότητα πλήρης)

hasodikis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

haHa να σε ρωτησω κτ?

Θα ηθελα να μου πεις ποιος ειναι ο πιο (πως να το πω τωρα?) λογικος τροπος να τεσταρεις τα χαμηλοτερα volts ανα συχνοτητα?

Τι εννοω? Εγω πχ ανοιγω 2 terminal παραθυρα κ τρεχω κ στα 2 την εντολη yes >/dev/null κ αν δν την παλεψει ανεβαζω volts. Υπαρχει περιπτωση να φτασει το mac σε τοσο ζορικες συνθηκες, οσο εφαρμοζοντας τις 2 αυτες εντολες, υπο φυσιολογικες συνθηκες? Δλδ πρεπει να εχεις ανοιχτα τα παντα για να φτασει σε τοσο ζορικες συνθηκες το mac.

Ο Cue πιο πανω λεει "Παίζεις κανα youtube HD video και αν δε φας kernal panic συνεχίζεις στα χαμηλότερα".

Ετσι θα ηθελα να μας πεις ποιο θα ηταν το πιο λογικο τεσταρισμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δεν εχετε ιδιας γενιας macbook με τον hasodiki??

και εκεί του ρίχνω :P

χααχαχ, δε ξέρω, ποιο έχεις hasodikis?

Aluminium MBP 13 (Mid 2009) εδώ.

κοίτα agpol07, προσωπικά είχα κάνει και τα dev null και τα cpu test και τελικά το Youtube HD απέβει το μοιραίο, οπότε :P

macbook pro mid2009 εδώ.....

πείτε στον αναταγωνιστή μου ότι πρέπει να διαγράψει τις συχνότητες, να πατήσει στο default και τότε ίσως του βγάλει στα 800 mhrz σε χαμηλότερο voltage.

lol

Χμ, αν πατήσω το "B/2" την βγάζει ναι μεν, αλλά δεν έχει επιλογή για λιγότερα v.

Μόλις είδα στην κατάψυξη έχω μισό μπουκαλάκι ρακί.

hasodikis, κερνάω με μεζέ. Έλα να μου δείξεις από κοντά να δεις και την φλοκάτη που σε εμπνέει :P

Χμ, αν πατήσω το "B/2" την βγάζει ναι μεν, αλλά δεν έχει επιλογή για λιγότερα v.

με μπέρδεψε ο ανταγωνιστής μου...

το Β/2 είναι για cpu και mobos Santa Rosa (=2007 ).....χμμμ .... πράγμα που σημαίνει αγαπητέ ανταγωνιστά ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ λογικά να το πειράζεις εφόσον η τύχη σου έκανε να χάρη να σε προικίσει (τι στραβομάρα θεέ μου!) με ένα macbook pro (mid 2009).

όταν απενεργοποιείς το throttling και πατας defaultτην 800αρα με τι voltage στη δίνει στην αριστερη στήλη (χωρίς να αλλάξεις το default)?

υ.γ. Βρε ... βρε.... βρε... μη κανεις προτάσεις για ρακί αν δεν έχεις έγγραφη συναίνεση με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής από το συκώτι σου!

haHa να σε ρωτησω κτ?

Θα ηθελα να μου πεις ποιος ειναι ο πιο (πως να το πω τωρα?) λογικος τροπος να τεσταρεις τα χαμηλοτερα volts ανα συχνοτητα?

Τι εννοω? Εγω πχ ανοιγω 2 terminal παραθυρα κ τρεχω κ στα 2 την εντολη yes >/dev/null κ αν δν την παλεψει ανεβαζω volts. Υπαρχει περιπτωση να φτασει το mac σε τοσο ζορικες συνθηκες, οσο εφαρμοζοντας τις 2 αυτες εντολες, υπο φυσιολογικες συνθηκες? Δλδ πρεπει να εχεις ανοιχτα τα παντα για να φτασει σε τοσο ζορικες συνθηκες το mac.

Ο Cue πιο πανω λεει "Παίζεις κανα youtube HD video και αν δε φας kernal panic συνεχίζεις στα χαμηλότερα".

Ετσι θα ηθελα να μας πεις ποιο θα ηταν το πιο λογικο τεσταρισμα?

Κοιτα θεωρητικα το yes >/dev/null στρεσσαρει περισσοτερο το λαπτοπ και για αυτο βλεπουμε και πιο αυξημενη θερμοκρασια κλπ..

Ελα ομως που πχ στον Cue ετυχε να περναει το τεστ του "yes >/dev/null" αλλα να εχει προβλημα σε youtube hd!

Εγω προσωπικα τρεχω για αρκετη ωρα το "yes >/dev/null", αλλα παιζει τελικως να καταφευγω σε συνδυασμο και των 2..

μ

όταν απενεργοποιείς το throttling και πατας defaultτην 800αρα με τι voltage στη δίνει στην αριστερη στήλη (χωρίς να αλλάξεις το default)?

σε αυτή την τιμή μου το έχει by default 0.925 :/ wtf.

υ.γ. Βρε ... βρε.... βρε... μη κανεις προτάσεις για ρακί αν δεν έχεις έγγραφη συναίνεση με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής από το συκώτι σου!

χαχααχ, καλά, εγώ θα πίνω τεκίλα εγώ και εσύ ρακί :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...