hasodikis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 μια από τα ίδια... Το 10.6.2 δεν είναι συμβατό με την υπάρχουσα έκδοση του coolbook. Απλά δε δουλεύει. Αλλά όχι μόνο αυτό.. δεν επιτρέπει και την απεγκαταστασή του, που έπρεπε να την κάνω χειροκίνητα (συμπεριλαμβάνει την διαγραφή kext). Καλώς ήρθαν πίσω οι θερμοκρασίες.. γράφω στο φόρουμ με transmission από πίσω και ένα CSI στο movist σε pause και έχω 58 βαθμούς.... cpu στο 15% και 58 βαθμούς...... Αι σιχτιρ πια .... εε αι σιχτιρ,.... μηχάνημα 1200 Ευρώ και φοβάμαι να το τρέξω σοβαρά μη και μου ψηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Βρε αγαπητε μηπως θα το παρεις μαζι σου οταν θα πεθανεις και προσεχεις τοσο το λαπτοπ?? Τι να σου πω, αγορασε ενα applecare αν δεν εχεις να εισαι πιο σιγουρος... Ας ζεσταινεται λιγο παραπανω, δεν ειναι κανα acer για να ανησυχεις μην κανει, εχουν φροντισει οι μηχανικοι να εχει ψυξη-χαμηλη θερμοκρασια... Χαραρωστε λιγο με το coolbook, δεν εχει 32βαθμους το σπιτι οπως το καλοκαιρι, 23μαχ εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 mailaki στον developer με τη μία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 χασοδίκη πρωσοπικά το δικό μου το έχω 2χρονια πιανει τα 70αρια στο χαλαρό. δεν έχει πάθει τπτ άμα καίγονταν τόσο ευκολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 μια από τα ίδια... Το 10.6.2 δεν είναι συμβατό με την υπάρχουσα έκδοση του coolbook. Απλά δε δουλεύει. Αλλά όχι μόνο αυτό.. δεν επιτρέπει και την απεγκαταστασή του, που έπρεπε να την κάνω χειροκίνητα (συμπεριλαμβάνει την διαγραφή kext). Καλώς ήρθαν πίσω οι θερμοκρασίες.. γράφω στο φόρουμ με transmission από πίσω και ένα CSI στο movist σε pause και έχω 58 βαθμούς.... cpu στο 15% και 58 βαθμούς...... Αι σιχτιρ πια .... εε αι σιχτιρ,.... μηχάνημα 1200 Ευρώ και φοβάμαι να το τρέξω σοβαρά μη και μου ψηθεί. Δημήτρη και σε εμένα τα ίδια και είχα καιρό να ακούσω το ανεμιστηράκι!!!! Το πρόβλημα είναι γνωστό, υπάρχει και συζήτηση στο Apple Support. Η απάντηση του developer του προγράμματος σε έναν από τους χρήστες που του έγραψε είναι καθησυχαστική. Dear CoolBook user, I'm getting a lot of questions regarding the 10.6.2 update. Here is some information about it. The current SL CoolBook beta does not work with OS X 10.6.2. I will release a fixed version later this week. Your current CoolBook installation does not interfere with OS X, so you don't have to uninstall it. Turn off throttling to disable CoolBook completely until the update is released. The dialog window about the update is a bug. No update was performed. A working uninstaller will of course be included in the next release. Do not use any third party uninstallers. If you need to manually uninstall CoolBook, let me know so I can help you. Best regards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Κώστα σε ευχαριστώ για την ενημέρωση ... τι παρακολουθώ τις συζητήσεις αλλά δεν ειχα δει την απάντησή του. Το θέμα είναι ότι έκανα απεγκατάσταση με το χερι. Αφαίρεσα το kext, την εφαρμογή και το plist. Με ενφάνιση κυρφών αρχείων και αρχείων συστήματος δε βλέπω κάτι στο σύτημα σχετικό με coolbook ή κάποια διεργασία να τρέχει. πιστεύω ότι είμαι ασφαλής. Αντε να βγει γιατι η κατάσταση έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νευρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 εμενα δουλευει μια χαρα. δεν μου βγαζει κανενα ερρορ. εχω την εκδοση 2.15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κι εμενα ρε παιδια δουλευει. Βεβαια δν το ανοιγω φοβαμαι μηπως γινει τπτ κ σταματησει να δουλευει.. αλλα συμφωνα με το hardware monitor οταν εκανα την εντολη yes >/dev/null στο terminal οι τιμες ειναι αυτες που ειχα ορισει στο coolbook.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εμένα πάλι από την στιγμή που έβλαα SL δεν παίζει! :/ Είτε αυτό που μου έστειλες haHa, είτε αυτό που έχει σε link από το .dmg του site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ακομα δεν έχει βγει... Υπάρχει επιβεβαιωμένο προβλημα συμβατότητας. Οταν με το καλό βγει αν έχει κάποιος κανένα λινκ ( ακομα και από αυτά τα περίεργα... .. ξέρετε.....χμμ..... ) παρακαλείται να στείλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ακομα τίποτα.... και εμείς περιμένουμε..... Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μπορούμε να παίξουμε τα παιχνιδάκια του facebook σε δροσερό μηχάνημα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iolakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 βγήκε το 2.16 σήμερα. κοιτάξτε αν είναι συμβατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Τελικα πειστηκα οτι δν γινεται να δουλευει μονο σε μενα κ το εσβησα. Κ κατεβασα το 2.16 το οποιο δουλευει μια χαρα (ελπιζω οχι μονο σε μενα παλι!!!!). ΥΓ: Ειναι το πρωτο app που αγοραζω μετα απο 10 χρονια κατοχης pc+mac. Μεγειες μεγειες.... edit.. Τι να λεμε τωρα?? Απο 90 που ηταν πριν (οταν κ καλα δουλευε) τωρα ειμαι στους 70κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Επιτέλους και εγώ με 2.16 και δουλεύει άψογα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Downloaded, installed και bought! Με ξενερώνει βέβαια αυτή η διαφορά της τάξεως των 10C μεταξύ Coolbook και iStat Menus. Απάντηση δε θυμάμαι να έχουμε δώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.