Προς το περιεχόμενο

NVIDIA η ATI?

Thanasakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα αυτή την στιγμή που μιλάμε πέφτει σκοτωμός σε άλλο thread ATI vs NVIDIA,οπότε δεν νομίζω να γίνει και εδώ.

Δημοσ.

Σημερα και οι 2 εταιριες εχουν εξισου καλες καρτες. Απλα αναλογος το budget που διαθετεις και το τι θες να κανεις διαλεγεις καρτα.

Δημοσ.

Γενικα ειναι απλα τα πραγματα, αν τα λεφτα δεν ειναι ζητημα, η ATI εχει την γρηγοροτερη καρτα αυτη τη στιγμη (μιλαω παντα για single GPU). Και επισης αν θελεις να παρεις ΤΩΡΑ ειναι καλυτερη επενδυση μελλοντικα αφου εχει υποστηριξη DX11 αν και αυτο μαλλον πιο πολυ θεωρητικο ειναι αφου μεχρι να βγουν παιχνιδια που το απαιτουν και το εκμεταλευονται πληρως θα εχουμε ηδη καρτες με DX12 κ.ο.κ...

Δημοσ.

Φιλε μη παρεις Ati ,εχουν υποθει τα παρακατω :

1)Gaming Pc και Ati? Θα απογοητευτεί.

Είμαι φανμπόι της nVidia μετά από δοκιμές και ξανάδοκιμές με Ati.

Ασυμβατότητες, Drivers, παράξενα χρώματα στα παιχνίδια, χαμηλότερη απόδοση στα παιχνίδια...

Οι κάρτες της nVidia είναι λίγο πιο ακριβές για τα κυβικά τους, αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Δεν θέλω να προκαλέσω κάποιον, αλλά αν ο φίλος σου βάλει Ati θα με θυμηθείτε...

2)Είπα γιατί να μην προτιμήσει Ati, καθώς είπα και τους λόγους.

Εσύ έχεις διαφορετική άποψη, δεκτή (αλλά μη μου τσαντίζεσαι... )

Μακάρι να πράξει ο φίλος ανάλογα ώστε να μη τρέχει να τη πουλήσει ή να μη βάζει post του τύπου "όταν επιλέγω PgysX" κρασάρει το παιχνίδι, "παράξενα χρώματα στα παιχνίδια", δεν μπορώ να βάλω ανάλυση πάνω από "1280χ1024 γιατί?", κλπ.

3)Από τη στιγμή που τα περισσότερα παιχνίδια είναι nVidia optimized τελειώνουν όλα.

Ότι είπα παραπάνω δικαιολογούνται από αυτό αφήνοντας απ' έξω τη προσωπική εμπειρία μου.

Σε δεύτερο στάδιο καλύτερη είναι η κάρτα που έχει στα περισσότερα παιχνίδια καλύτερες επιδόσεις έστω και για ένα Frame και έχει 600Ευρώ παραπάνω από αυτή με το 1 Frame λιγότερο.

Συμφέρουσα είναι η κάρτα που για τα λεφτά της σου βγάζει Frames λιγότερα από τη καλύτερη, αλλά όχι με χαοτική διαφορά, έχοντας όμως χαοτική διαφορά στη τιμή ή σημαντική

4) Απλά τους αρέσουν οι Ati επειδή ε, στη μεσαία κατηγορία βγάζουν στα παιχνίδια που τελικά είναι συμβατές (χωρίς PhysX φυσικά) λίγο καλύτερα αποτελέσματα...

Να αγγίζετε δεν μπορείτε, αλλά μπορείτε να κοιτάτε τις High End κάρτες της nVidia με το κιάλι περιμένοντας πάντα η επόμενη κάρτα της Ati να είναι καλύτερη σε επιδόσεις (χωρίς PhysX φυσικά μη ξεχνιόμαστε) και να περιμένετε τον Driver που θα απογειώσει κάποτε τις επιδόσεις της φΑti κάρτα σας...

Το ξέρω ότι η αλήθεια είναι σκληρή και η ζήλια μεγαλύτερη, αλλά για να δικαιολογήσετε τη κακή αγορά σας μη πάτε να πάρετε και άλλους αθώους στο λαιμό σας.

Πες μου με τη καρδια να παρεις ATI τωρα?

Δημοσ.

υπόσχομαι να μην ξανα-απαντήσω στο thread αυτό.

αλλα moldovan,not.

θανασάκια,αν έχεις 350 τρέχα τώρα για μια 5850-70.μακράν η καλύτερη επιλογή,και άσε οι άλλοι να φωνάζουν και να κράζουν

Δημοσ.
υπόσχομαι να μην ξανα-απαντήσω στο thread αυτό.

αλλα moldovan,not.

θανασάκια,αν έχεις 350 τρέχα τώρα για μια 5850-70.μακράν η καλύτερη επιλογή,και άσε οι άλλοι να φωνάζουν και να κράζουν

Ειρωνικά τα είπε.Αυτά τα έγραψε κάποιος σε thread στις αναβαθμίσεις.Απλά δνε έβαλε quote και μπερδεύει.

Δημοσ.

Καλα κουφαθηκα με αυτα που ακουσα.

περιεργα χρωματα ? μηπως εχεις αχρωματοψια ?

δε μπορεις να βαλεις αναλυση μεγαλυτερη απο 1280 ? μαλλον εχεις ξεχασει οτι εχεις 17αρι monitor...

Μας εκανες και γελασαμε παντως ρε φιλε να'σαι καλα. Και μονο απο εναν που δηλωνει fanboy δε νομιζω να χρειαζεται να τον παρεις στα σοβαρα. Χτυπα μια 5870 αν το σηκωνει η τσεπη και το μηχανημα σου και ασε τους αλλους να πρασινιζουν απο την ζηλια σαν το λογοτυπο της nvidia...

(Δεν ειμαι AMD/ATI fanboy, απλα απανταω αναλογα σε οσους ειναι, και για την Nvidia να ελεγαν τα ιδια παλι αναλογα θα απαντουσα...)

Δημοσ.

Ρε δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ,αυτά που γράφει ο moldovan είναι quote ενός παιδιού από άλλο topic του Heatspreader,σαφώς και δεν τα εννοούσε αυτά που έλεγε.

Εδιτ:Μετά το ποστ του moldovan μάλλον θα ακολουθήσειτο εξής:

Περίπτωση 1η:

Φίλε nvidia να πάρεις γιατί γαμάνε και δέρνουμε και είναι οι καλύτερες γιατί έτσι είναι αυτά ότι πληρώνεις παίρνεις,και έχουν και εκείνο το cuda ή muda λέγεται δεν θυμάμαι,επίσης έχουν και το physX που δεν ξέρω τι είναι αλλά για να το έχει η nvidia καλό θα είναι.Α και μην πας στην ATI ούτε ένα παιχνίδια με την ησυχία σου δεν θα μπορείς να παίξεις γιατί είναι φθηνιάρικες κάρτες στο λέω από προσωπική εμπειρία.

Περίπτωση 2η:

Φίλε ΑΤΙ να πάρεις που είναι οι καλύτερες και οι πιο συμφέρουσες και εγώ ΑΤΙ περνω μια ζωή και δεν πρόκειται να πάω ποτέ σε nvidia γιατί είναι πανάκριβες και επειδή νομίζουν ότι έχουν εκείνο το cuda ή το άλλο το physX ότι είναι καλές κάρτες αφού δεν χρησιμοποιούνται πουθενά.Μην δώσεις 500€ για να πάρεις κάρτα της nvidia δεν αξίζει άκου και εμένα που στο λέω και έχω μια Α εμπειρία πάνω στο θέμα όσοι παίρνουν nvidia είναι κοροιδάκια.

Δεν είναι quotes αλλά στοιχηματίζω ότι κάτι τέτοιο θα παιχτεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...