Obiwan88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 παιδια καιγομαι... θελω οι ειδημονες του site να μου προτεινουν ενα προγραμμα με το οποιο μπορω να φτιαξω διαφορα γραφικα.. ξερω να δουλευω το adobe premier pro καλουτσικα, αλλα δν εχει αυτο κατι το οποιο να με ενδιαφερει, κ αν εχει, δν ξερω πως γινεται οποτε θα παρακαλουσα αυτους π ασχολουνατι πολυ με το θεμα να με καθοδηγησουν. τωρα οταν λεω γραφικα επειδη δν προκειται να με καταλαβετε κ επειδη μια εικονα ειναι 1000 λεξεις ποσο μαλλον ενα video, κοιταξτε την αρχη αυτων εδω. το πως πεφτει το λογοτυπο στα opening... [ame] [/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=axxV2Uu2e6U[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=wORCbNckcbI[/ame] τωρα πιστευω εχετε καταλαβει ΑΚΡΙΒΩΣ για τι πραγμα μιλω, κ παρακαλω πολυ τους ειδικους να δωσουν χειρα βοηθειας, γτ πραγματικα ειναι αναγκη, να βρω ενα τετοιο προγραμμα κ να μαθω τα στοιχειωδη του :fear: ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Καλή φάση. Σε βαθιά νερά ετοιμάζεσαι να βουτήξεις και δεν έχεις και σωσίβιο (γνώσεις). Αν έχεις μεράκι και άπειρο χρόνο για εκμάθηση θα πας σε 3D προγράμματα όπως 3DS Max, Lightwave, Maya, Cinema 4D, Blender (Open Source και δωρεάν). Επίσης θα πρέπει να έχεις ανά χείρας κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας όπως Photoshop, Paint Shop, Gimp (δωρεάν επίσης). Τέλος πολύ χρήσιμο είναι ένα composition πρόγραμμα όπως After Effects, Compustion.
Obiwan88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Καλή φάση.Σε βαθιά νερά ετοιμάζεσαι να βουτήξεις και δεν έχεις και σωσίβιο (γνώσεις). Αν έχεις μεράκι και άπειρο χρόνο για εκμάθηση θα πας σε 3D προγράμματα όπως 3DS Max, Lightwave, Maya, Cinema 4D, Blender (Open Source και δωρεάν). Επίσης θα πρέπει να έχεις ανά χείρας κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας όπως Photoshop, Paint Shop, Gimp (δωρεάν επίσης). Τέλος πολύ χρήσιμο είναι ένα composition πρόγραμμα όπως After Effects, Compustion. φιλε μου, εχω το Photshop 7 κ ξερω μαλιστα να χειριζομαι τουλαχιστον τα στοιχειωδη κ κατι παραπανω. οκ, ολα αυτα π ειδες στa video ειναι εξαιρετικα ψαγμενα, δν νομιζω να μπορω να φτασω σε τετοιο επιπεδο μονος μου. οσο γ τα προγραμματα π μ πες αυτο το blender π ναι κ δωρεαν, θα με βοηθησει νομιζεις?? οσο γ χρονο, αυτο το διαστημα εχω οντως απειρο, οποτε υπαρχει κ καποιο tutorial ή κατι παρομοιο γ να μαθω πως δουλευει το προγραμμα??
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει τόση σημασία τι πρόγραμμα θα δουλέψεις όσο η ιδέα και η φαντασία. Το Blender, αν δεν θέλεις να πας σε εμπορικά πακέτα, είναι πολύ καλό και με μεγάλη κοινότητα. Αφού δουλεύεις ήδη με premiere και photoshop (με το 7 ασχολούμε κι εγώ εδώ και χρόνια), συμπλήρωσε την ομάδα με το After Effects και το Blender και έχεις ένα πολύ δυνατό team δημιουργίας. Το δικό μου πακέτο είναι Premiere 6.5, Photoshop 7, After Effects 3.1 και Lightwave 6 (μου άρεσε από την εποχή της Amiga). Μετά, καλά να είναι το net και τα tutorials. Υπάρχουν και Ελληνικά βιβλία στο εμπόριο για εκμάθηση και τεχνικές στα προγράμματα της adobe.
Obiwan88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει τόση σημασία τι πρόγραμμα θα δουλέψεις όσο η ιδέα και η φαντασία.Το Blender, αν δεν θέλεις να πας σε εμπορικά πακέτα, είναι πολύ καλό και με μεγάλη κοινότητα. Αφού δουλεύεις ήδη με premiere και photoshop (με το 7 ασχολούμε κι εγώ εδώ και χρόνια), συμπλήρωσε την ομάδα με το After Effects και το Blender και έχεις ένα πολύ δυνατό team δημιουργίας. Το δικό μου πακέτο είναι Premiere 6.5, Photoshop 7, After Effects 3.1 και Lightwave 6 (μου άρεσε από την εποχή της Amiga). Μετά, καλά να είναι το net και τα tutorials. Υπάρχουν και Ελληνικά βιβλία στο εμπόριο για εκμάθηση και τεχνικές στα προγράμματα της adobe. se eυχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.