Προς το περιεχόμενο

παραξενο προβλημα με ηχεια-ο.... !!!

antonis__19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι ναι...ειναι καπως παραξενο στην περιγραφη καταλαβα... Απο το sub ειναι... ακουσε το κιολας πλησιασε στα ηχειακια και μετα στο sub να δεις...

Δημοσ.

εχεις δει μεγαφωνο απο την πισω οψη να φανταστω ε? μεσα αυτο το κιτρινο που εχουν κατω απο τον κωνο εχει κατι τρυπουλες και σφυραει ο αερας μεσα απο αυτες...γενικοτερα ο αερας ειναι που ακουγεται....

Δημοσ.

και θα τριζει; τελος παντον ....μην κανεις λαθος σου λεω αν εχεις καπιο κινητο που το βαζεις δηνατα το μεγαφονακι του τσιρτσιριζει αυτο κανει και το ηχιομου

Δημοσ.

Θα το θεωρισω δυσκολω εγω αυτο μιας και οι δορυφοροι δεν εχουν λαστιχο να κανουν διαδρομες... Οταν τα ειχεις δυνατα παραμορφοναναν?

Δημοσ.

Ολα τα μεγαφωνα εχουν ενα οριο καπιων decibel που μπορουν να παιξουν καθαρα...αν το ξεπερνας τοτε θα παραμορφονουν..

Δημοσ.

οντος αλλα αφου ο ενησχητης ειναι των ηχειων απο την μανα τους κανονικα δεν πρεπει να ανηγει μεχρη εκει που πρεπει;

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:02 ----------

ααα ξεχασα σε μια ατιγμη αυτο το τριγημο μου το εκανε και σε χαμηλη ενταση .τωρα ομος δεν το κανει σε χαμηλη ενταση και λεω μηπος ηταν προβλημα σηνδεσης γιατι τα ειχα σηνδεση με ενα κινητο οταν τα ξανεβαλα στον υπολογηστη μου δεν ετριζε

Δημοσ.

Ισως δεν εκανε καλη επαφη το βυσμα... Οχι δεν ειναι απαραιτητο να δινει ακριβος οσο πρεπει γιατι απο καθε καρτα ηχου σε καθε καρτα ηχου αλαζει η δυναμη της εξοδου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...