nikko46 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα παιδιά! ξαφνικά έχω πρόβλημα με το flashplayer στον firefox. ενώ τα banner και τα slideshows τρέχουν κανονικά όταν είμαι σε σάιτ με βίντεο, το βίντεο δεν αναπαράγεται! μάλιστα εμφανίζει ειδοποίηση ότι λείπει το plugin! δοκίμασα install/uninstall, τίποτα! δοκίμασα να περάσω opera... μου κάνει τα ίδια!!! έχετε καμία ιδέα?????? ευχαριστώ!
antonl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρα το plugin που λείπει είναι το flash; Κι όχι για τον media player ξέρω γω;
Atlantios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Για ποιό λειτουργικό σύστημα, γιατί παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπισα στο Linux;
nikko46 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ναι είναι σίγουρο ότι αναφέρεται σε flashplayer. συγγνώμη για την παράλειψη το λειτουργικό είναι xp sp3!
parsifal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Το Flash plugin διανέμεται από την Adobe σε 2 εκδόσεις: Μια σε μορφή ActiveX για τον Internet Explorer και όλους τους browsers που χρησιμοποιούν τη μηχανή του IE (όπως ο Maxthon) και μια για τους browsers που κάνουν χρήση plugins μέσω του NPAPI interface. Έχεις εγκαταστήσει τη σωστή έκδοση από αυτές τις 2... ;
Atlantios Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Φταίει ο flash player, τουλάχιστoν σε μένα μετά από μια επίπονη διαδικασία, δεν με άφηνε καν να το διαγράψω και επανεγκατάσταση κατάφερα τελικά να το λύσω. Έκανα ξανά εγκατάσταση και update Τώρα για xp δεν ξέρω.
nikko46 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Παίδες ο parsifal είχε δίκιο! το πρόβλημα λύθηκε! σας ευχαριστώ και πάλι όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.