Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη αλλαγή Desktop Background, γίνεται?

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο KDE 4.3 τα έχει όλα ενσωματωμένα

Weather pluggin, υδρογειος, διάστημα ... και φυσικά slideshow

επισης το plasmoid προβολη εικόνας με τα ιδια χαρακτηριστικά.

|Όλα αυτα τι στιγμη όπου σε άλλα λειτουργικά τελευταιας τεχνολογιας, πρέπει να προσθεσεις επιπλέον εφαρμογές :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Members
Στο KDE 4.3 τα έχει όλα ενσωματωμένα

Weather pluggin, υδρογειος, διάστημα ... και φυσικά slideshow

επισης το plasmoid προβολη εικόνας με τα ιδια χαρακτηριστικά.

|Όλα αυτα τι στιγμη όπου σε άλλα λειτουργικά τελευταιας τεχνολογιας, πρέπει να προσθεσεις επιπλέον εφαρμογές :P

Δυο ερωτήσεις, μιας και σε πέτυχα :P

1. Πού μπορώ να δω ποιά ακριβώς έκδοση του KDE έχω;

2. Πού είναι το weather plugin και πώς το ενεργοποιώ; Ενσωματωμένο πάντως δεν το βλέπω κάπου, εκτός κι αν δεν έχω KDE 4.3

Δυο ερωτήσεις, μιας και σε πέτυχα :P

1. Πού μπορώ να δω ποιά ακριβώς έκδοση του KDE έχω;

2. Πού είναι το weather plugin και πώς το ενεργοποιώ; Ενσωματωμένο πάντως δεν το βλέπω κάπου, εκτός κι αν δεν έχω KDE 4.3

1. Εγω κοιταω, ειτε τι πακετα μου βγαζει ο pm, ειτε ανοιγω μια kde-εφαρμογη(π.χ. kate,k3b κτλ.) και βλεπω τι λεει το μενου help-->About KDE.

2. Δεξι κλικ πανω στην επιφανεια εργασιας, σε χωρο που δεν τον πιανει καποιο widget. Μετα add widget και κανε search για weather!!!! Εμενα το Sabayon απο την μανα του ειχε δυο διαφορετικα μεσα.

:-)

• Members

Eντάξει, βρήκα άκρη - ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά έπρεπε να το εγκαταστήσω από τον package manager - ήταν το plasma-wallpapers-addons. Με το που το πέρασα, πήγα στις ρυθμίσεις του desktop και το βρήκα ανάμεσα στις άλλες επιλογές που αναφέρει και ο DIMITRISG (δεν ήταν όμως από πριν εγκαταστημένα στο Kubuntu)

• Members
Με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασίας και Επιφανεια εργασιας Ρυθμισεις

top3fd.jpg

Ναι, ακριβώς εκεί το βρήκα κι εγώ... απλά στο Kubuntu δεν ήταν προεγκατεστημένο... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...