Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Νομιζω οτι δε γινεται να ειναι πιο περιγραφικος ο τιτλος. Απ οτι κοιταξα στις ρυθμισεις της διανομης μου (βλ. υπογραφή) κατι τετοιο δε γινεται. Στα Windows 7 γινόταν και με ειχε βολεψει ιδιαίτερα. Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα για Λινουξ στο οποιο να μπορω να "δειχνω" ενα φακελο με εικονες, και αυτο να εναλλασει αυτοματα μεταξύ αυτών το background της επιφανειας εργασιας μου? Ευχαριστω πολυ, Ενας πρωην καλομαθημενος Windows User Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cycomiko Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω το Webshots θα σε καλύψει πλήρως. Είναι δωρεάν και μπορείς να βάλεις και δικές σου φωτογραφίες στο πρόγραμμα, καθώς και να κατεβάσεις και χιλιάδες αλλες απο την σελίδα τους. http://www.webshots.com ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:29 ---------- Ακυρο....δέν είδα οτι ήθελες κάτι για λίνουξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εμ στο Linux Section ειμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχει αυτό: http://wallpapoz.akbarhome.com/ που λέει ότι το κάνει. Επίσης, κάπου είχα δει σε ένα desktop χρήστη (νομίζω πως ήταν ο DIMITRISG ή κάποιος άλλος με Mandriva) μια επιλογή που σου άλλαζε την εικόνα του background ανάλογα με τον καιρό. Σίγουρα κάτι θα υπάρχει, περίμενε να μπουν και οι ειδικοί να σου πουν περισσότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μισο, kde4 δεν εχεις? Υπαρχει απο τη μαμα αυτη η επιλογη. Ποιο kde εχεις? 4.2/4.3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 KDE 4.3.3 για την ακριβεια. Αν υπαρχει αυτη η επιλογη, σίγουρα δεν βρισκεται εκει που επιλεγω την εικονα του background παντως. gsarig, ευχαριστω για το λινκ, θα το κοιταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δίκιο έχει ο paschalis.m. Στο Kubuntu μου το βλέπω στο Desktop settings (επιλέγεις "type: slideshow") - δες και την εικόνα που επισυνάπτω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μπρρρ αν ειναι δυνατον! Θεωρησα δεδομενο το "εικονα", χωρις να μπω στον πειρασμο καν να δω τι αλλες επιλογες εχει (slideshow). Ατιμη Windows νοοτροπια που στα εχει ολα ετοιμα στο πιατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Στις επιλογες που αλλαζεις το background καπου λεει "image". Αλλαξε το σε "slideshow" ή κατι τετοιο. Αν δεν υπαρχει τοτε μαλλον σου λειπει κανα πακετο. edit: αργησα...... edit2: ποση ωρα σου πηρε να αναβαθμησεις σε 4.3.3? Ακουσα οτι σε gentoo για να σηκωσεις kde θελει 22 ωρες compile με 4πυρηνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Members Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Κι επειδή με το post σου με ανάγκασες να το ψάξω , βρηκα και το Weather Wallpaper plugin που έλεγα: http://www.kde-look.org/content/show.php?content=102185 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ειστε απιστευτότατοι Μονο να μη μου "εχανε" τη καρτα ηχου για καποιο λογο και να χρειαζοταν reboot μετα απο ρυθμιση στο Alsamixer για να τη ξαναδει, καθως και να μη χρειαζοταν σε καθε boot να βάζω Domain Name και να ενεργοποιώ το Samba, θα ηταν απιστευτοτελειοφανταστικο το Sabayon. (αν και εχω την εντυπωση οτι το δευτερο καπως θα λυνεται) Α και να μη πεφταν οι servers καθε φορα που βγαινει μια ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ποση ωρα σου πηρε να αναβαθμησεις σε 4.3.3? Ακουσα οτι σε gentoo για να σηκωσεις kde θελει 22 ωρες compile με 4πυρηνο! Στο Sabayon θελει πολυ λιγοτερο....δεν κανει compile!!! Τα παιρνει ετοιμα!!! Εμενα χθες εκανε κανα 3ωρο και αυτο γιατι κατεβαζε απελπιστικα αργα.......μαλλον γιατι ηταν down σχεδον ολα τα repos και καταβαζε μονο απο ενα, που μαλλον κατεβαζαν ολοι!!! Να ρωτησω κατι και εγω!!!!! Πως γινεται να βαλω μια εικονα που να μην πιανει ολη την οθονη, να αφινει λιγο κενο, απο πισω και η εικονα να ειναι κενταρισμενη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 edit2: ποση ωρα σου πηρε να αναβαθμησεις σε 4.3.3? Ακουσα οτι σε gentoo για να σηκωσεις kde θελει 22 ωρες compile με 4πυρηνο! Στο Sabayon θελει πολυ λιγοτερο....δεν κανει compile!!! Τα παιρνει ετοιμα!!!Εμενα χθες εκανε κανα 3ωρο και αυτο γιατι κατεβαζε απελπιστικα αργα.......μαλλον γιατι ηταν down σχεδον ολα τα repos και καταβαζε μονο απο ενα, που μαλλον κατεβαζαν ολοι!!! Ακριβως. Γιαυτο και τα παιρνουμε μερικες μερες αργοτερα. Για την ακριβεια επειδη χτες που βγηκαν τα updates εκανε ΠΟΛΥ αργα το κατεβασμα (της ταξης των 500BYTES/sec), προτιμησα να τα βαλω σημερα που πηγαινε full speed. Περιπου 20 λεπτα πηρε να κατεβασει και να βαλει περιπου 700MB δεδομενα που ζητουσαν οι 204 ενημερωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πως γινεται να βαλω μια εικονα που να μην πιανει ολη την οθονη, να αφινει λιγο κενο, απο πισω και η εικονα να ειναι κενταρισμενη??? Το βρικα τελικα...... Για να φαινεται ενα καμματι απο το φοντο κενο η εικονα πρεπει να ειναι μικροτερη απο 1280 Χ 800 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xanthigior Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Για το gnome υπάρχει και το Desktop Drapes http://drapes.mindtouchsoftware.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.