Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 πάνε ΠΟΛΛΑ χρόνια από τότε που μετρούσαν τα posts στο Μπλα Μπλα
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 αν δεν κανω λαθος, παλια για να δεις ενα ολοκληρο θεμα επρεπε να γραφτεις... Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Στους guests, μόνο τα post attachments δεν εμφανίζονταν αν δεν κάνω λάθος.
therock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 άμα βάλεις και τους λαθρομετανάστες Μα αμα ειχαμε λαθρομεταναστες και αλλοδαπους θα κλεβανε τα ποστ και θα ειχαμε πολυ περισσοτερα απο 3.500 ενεργα μελη! stating the obvious? Καπως ετσι. Ηθελα να το τρυπωσω σαν υποσυνειδητη πληροφορια, ωστε πλεον ακομα και τα μελη που δεν το εχουν εκλογικευσει να το γνωριζουν στο πισω μερος της κεφαλης, πως ειμστε #1! ;P
therock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 λαθρομετανάστες = double account members Με ποιο σκεπτικο? Τους εβαλε κανεις σε κανα βανακι τα ξημερωματα και τους περασε απο το τα συνορα του myphone στο ινσομνια? Απλως προσπαθω να καταλαβω την αναλογια του ορου που χρησιμοποιεις. Παντως το εχω σκεφτει και αυτο. Ειναι αραγε πολλοι αυτοι που εχουν διπλα account?
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 όχι, μόνοι τους περάσανε (κρυφτήκανε σε άλλο mail account, και περάσανε από τη χώρα του Ban στο Insomnia)
therock Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Α αυτο εννοεις. Εγω γενικοτερα πιστευω πως ειναι αρκετοι με 2 λογαριασμους χωρις απαραιτητα να εχουν μπαναριστει.
jason_rethymno Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μπορεί να έχουν ένα λογαριασμό στο σπίτι και έναν άλλο στα Ιντερνετ καφέ ή στην δουλειά και να έχουν διαφορετική ip γι αυτό να μην banαρίζονται
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Α αυτο εννοεις. Εγω γενικοτερα πιστευω πως ειναι αρκετοι με 2 λογαριασμους χωρις απαραιτητα να εχουν μπαναριστει. Εγω παλι δε το πιστευω. Ποσο μαλλον οταν μπορω να ειμαι Logged In στον ιδιο λογαριασμο απο περισσοτερα του ενος PCιά (και εχω την εντυπωση και απο περισσοτερες της μιας IP). Γιατι να κανω δευτερο λογαριασμο? Αν ειναι μονο και μονο για να "προσπερασω" το οριο στις αγγελιες ή για να βρισω καποιον?? Ουτε που θα μπω στον κοπο
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αν θυμαμαι καλα το 2006 εβλεπα το counter και ηταν "μονο" στα 70κ ατομα. Μπορει και λιγοτερα. Τα τελευταια χρονια εγινε το μεγαλο μπαμ (και λογικο ειναι).
simplemind79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν είναι και όλοι ενημερωμένοι περι τεχνολογίας και απλα λογω καποιασ απορίας γράφτηκαν στο forum!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.