Προς το περιεχόμενο

2πυρινοι vs 4πυρινοι

Legolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο από πάνω επεξεργαστής είναι για πολύ παραπάνω από το μέσο χρήστη.Αλλά πέσαν τόσο οι τιμές που πραγματικά σκέφτεσαι ότι είναι κρίμα και να μην τον βάλεις και ας μην έχεις τόσες απαιτήσεις.

Μια χαρά καλύπτουν και οι 425,620 κάποιον χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις,και ο 925 και κάποιον με αρκετές απαιτήσεις..Απλά όπως σου είπα είναι κρίμα..13€ είναι..

Δημοσ.

Πλέον, δεν υπάρχει οικονομικής φύσης λόγος για αγορά 2core, όταν με 87 ευρώ αγοράζεις τον Athlon II X4 2.6GHz. Οι 2core είναι πολύ δυνατοί επεξεργαστές ακόμα προφανώς, ειδικά άμα κλοκαριστούν και λίγο, αλλά σε νέο σύστημα ή σε αναβάθμιση, μου φαίνεται λάθος επιλογή η τοποθέτηση 2core στη σύνθεση.

Δημοσ.

Κάτι ενδιάμεσο είναι οι τριπύρηνοι.Για gaming που μιλάμε σε λίγα παιχνίδια(που στο μέλλον θα γίνουν όλο και περισσότερα) που χρησιμοποιούν περισσότερους από δύο πυρήνες,οι τριπύρηνοι είναι κάτι ενδιάμεσο.Θα παίξει λίγο καλύτερα από διπύρηνο και λίγο χειρότερα από τετραπύρηνο.Όλοι θα τα παίξουν τα παιχνίδια απλά κάπου θα χάνει ο διπύρηνος,λιγότερο θα χάνει ο τριπύρηνος,και ο quad τίποτα.Και μιλάμε για αντίστοιχων δυνατοτήτων επεξεργαστές.Ένας δυνατός τριπύρηνος τον έχει για πλάκα έναν απλό Quad.

Δημοσ.

Aρα ο τιτλος θα επρεπε να ειναι 2πυρηνοι vs 3πυρηνοι vs 4πυρηνοι.

Γιατι ακουγεται σαν να αγνοουνται οι 3πυρηνοι:-)

Δημοσ.

"ποσοι 3πυρηνοι υπαρχουν"?!

Kαταρχην, φυσικα ο δικος μου:P

Νομιζα οτι ο νεος 3πυρηνος Phenom 2 εκανε θραυση...

Εσυ εισαι φανατικος της Intel, σωστα?;)

Δημοσ.

Ναι φανατκός.Ο 425,ο 710 και ο 720 υπάρχουν μόνο.Και πιο πάνω αναφερόμουν στον 720 ότι έχει για πρωινό κάτι Quad όπως ο δικός μου Q8200

Δημοσ.
"ποσοι 3πυρηνοι υπαρχουν"?!

Kαταρχην, φυσικα ο δικος μου:P

Νομιζα οτι ο νεος 3πυρηνος Phenom 2 εκανε θραυση...

Εσυ εισαι φανατικος της Intel, σωστα?;)

+1 ο δικος μου...:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...