Rimel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 έχω το LG ht903ta home cinema και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα δεν μου αναπαράγει ταινίες HD είτε απο dvd είτε απο usb. υποστηρίζει .avi files και εαν η ταινά είναι των 700mb την αναπαράγει κανονικά, μονο όταν είναι μεγαλήτερη δεν την παίζει π.χ. 4gb (HD ταινία) μήπως γνωρίζει κανείς τι παίζει????? ευχαριστω!!
kingnick 999 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ετσι οπως τα λες απλα δεν υποστηριζει mkv.δε μπορεις να κανεις κατι.. για κοιτα υποστηριζει αυτο το format που σου λεω αν και δε το νομιζω. κοιταξα για το home cinema σου και παιζει αυτα: DVD, DVD-R/+R, DVD-RW, CD, CD-R/+R, CD-RW, VCD, SVCD, WMA, MP3, DivX, JPEG οποτε δε μπορει να αναπαραγει mkv. δε ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμματακι ωστε να μπορεις να τα κανεις avi.
Rimel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Το ξέρω ότι δεν παίζει mkv. το περίργο ομως είναι ότι έχω μετατρέψει την ταινία σε avi, και πάλι δεν παίζει. και για να μιλάμε πίο συγκεκριμένα απο usb προσπαθώ να την αναπαράγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.