Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MSI GF4 Ti 128MB

avisinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμβαίνει το εξής

5 λεπτά μετά που ανοίγω το pc χάνετε η εικόνα από την οθόνη.

Πρώτα δείχνει κάτι σαν "χιόνια" και μετά τίποτα, δε στέλνει καθόλου σήμα.

Σαν να ζεστένετε

Μπορεί να γίνει κάτι, είναι η MSI GF4 Ti 128MB

Δημοσ.

Κατ' αρχάς είσαι σε λάθος section.

Δες μπας και μπορείς να δεις θερμοκρασίες με κάποιο πρόγραμμα, π.χ. gpu-z, Everest, HWMonitor αν κι είναι ψιλοαρχαία η κάρτα γραφικών σου.

Φαντάζομαι τόσα χρόνια θα είναι με την ίδια θερμοαγώγιμη η οποία θα έχει γίνει κρούστα τώρα.

Βέβαια μπορεί να μην είναι θέμα θερμοκρασιών, απλά να ήρθε η ώρα της.

Δημοσ.
Πως εισαι σιγουρος πως δεν φταει η οθονη?

Σε 'μένα το λες;

Δεν είμαι, απλά είδα το GeForce 4 και πήγε εκεί το μυαλό μου αρχικά.

Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται και η οθόνη βέβαια.

Δημοσ.

Στον topic starter φιλε phanispal.

Και ομολογω πως και εμενα η πρωτη μου σκεψη ηταν η καρτα γραφικων αλλα μιας κ το "προλαβες" εδωσα την 2η πιθανοτερη αιτια.

(Που εδω που τα λεμε εαν συντροφευει την vga θα χει φαει και αυτη τα ψωμια της -λογικα 6χρονια+..)

Δημοσ.

Γιατί να είναι η οθόνη?

Αφού πριν σβήσει εμφανίζει μύνημα ότι "vga όχι σήμα¨ κάπως έτσι.

Και αν τον κάνω επανεκίνηση δουλεύει για 2-3 λεπτά πριν σβήσει. Μάλλον ζεστένετε. Μήπως τίποτα με το ανεμιστηράκι???

Δημοσ.

Γι' αυτό σε παρέπεμψα σε θερμοκρασίες. Τρέξε ένα απ' τα utilities που προανέφερα και δες τι παίζει, τόσο σε κατάσταση ηρεμίας, όσο και υπό φόρτο.

Διόλου απίθανο να έχουν φυτρώσει μανιτάρια στην ψύκτρα αν έχεις πολύ καιρό να την καθαρίσεις, με αποτέλεσμα να μην περιστρέφεται το ανεμιστήρι ή να περιστρέφεται χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Είναι 10 λεπτά ανοιχτός και ακόμα δουλεύει.

Πάντως το ανεμηστηράκι δουλεύει κανονικά

Δες τη φωτο από το gpu-z

post-11486-129063035666_thumb.jpg

Δημοσ.

Την καρτέλα "Sensors" θέλουμε.;)

Επίσης το ανεμηστηράκι μπορεί να δουλεύει αλλά δεν αποκλείεται να έχει πιάσει πολύ σκόνη και να μην δουλεύει όσο θα 'πρεπε.

Δημοσ.

Damn,δεν υποστηρίζεται αυτή η κάρτα από το πρόγραμμα ώστε να δείχνει θερμοκρασίες...

Δοκίμασε κανά HWmonitor,που δεν νομίζω να δείξει αλλά...

Δημοσ.

Ούτε το HW δείχνει.Μόνο τη cpu και το σκληρό.

Πάντως μεχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.Μήπως είχε κολλήσει το ανεμιστηράκι και με το πείραγμα ξεκόλησε.

Πολλή σκόνη πάντως δεν είχε

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως μεχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα.Μήπως είχε κολλήσει το ανεμιστηράκι και με το πείραγμα ξεκόλησε.

Μαλλον αυτο εγινε φιλε μου.

Παντως μη περιμενεις να δεις τη θερμοκρασια απο τη καρτα σου. Αυτες οι καρτες δεν ειχαν σενσοράκι ενσωματωμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...