Προς το περιεχόμενο

bottleneck CPU vs GPU by tomshardware

pcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραξενεψε κανεναν αλλο οι γραμικοτερες καμπυλες των καρτων της ati?

Οι αντιστοιχες των nvidia ειχαν αρκετα περισσοτερες διακυμανσεις...

Τι μπορουμε να συμπερανουμε απο αυτο...?

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρκετά περίεργα/ενδιαφέροντα φαίνονται απ τα γραφήματα αλλά ποιος τα ερμηνεύει (σωστά), πχ με τον μικρό 6300 σε κάποιες περιπτώσεις η 295 είναι η πιο αργή κάρτα, σε κάποιες άλλες η περιπτώσεις οι κάρτες της Ati μένουν αδιάφορες απ τους 2 extra πυρήνες ενώ οι nVidia τραβάν την ανηφόρα (και τ ανάποδο) κά

Δημοσ.

Πολυ ενδιαφερον το article. Αρα οποιος δεν εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη στην ουσια χανει πολλα αν εχει την GTX 295..

Για πιο normal καταστασεις δηλαδη θα ηταν καλυτερα μια 4870χ2 με εναν απλο quad core απ οτι μια GTX295..

Δημοσ.

ναι, κι εγω νομιζα ότι το game ειναι εκεινο που είναι ή δεν είναι "πολυπύρηνο". εδω ομως έχουμε ένα ανακάτωμα παιχνιδιού με drivers και αρχιτεκτονική. πραγματική σπαζοκεφαλιά...!

Δημοσ.

αμα ητανε σωστοι οι αριθμοι μεταξυ των καρτως θα πρεπε να ητανε και στο παιχνιδι σωστη :P

οποιος καταλαβε καταλαβε ;)

• Moderators
Δημοσ.
μεταξυ των καρτως

Οριστε?

και στο παιχνιδι σωστη

Σωστη ποια?

οποιος καταλαβε καταλαβε

Κάαααααααλα...

Ρητορικη: Ξαναδιαβαζεις εστω ΜΙΑ φορά τι εγραψες πριν το ποσταρεις, ή το κανεις επιτηδες?

Στο θεμα τωρα, πολύ ενδιαφερον το αρθρο. Δειχνει ξεκαθαρα οτι το GTA4 ειναι Quad Game. Επισης δειχνει οτι ο παλιος Ε8400 καλα κρατει ακομα.

Τελος, δειχνει τις αδυναμιες των drivers της καθε εταιριας.

Δημοσ.
[...]

Τελος, δειχνει τις αδυναμιες των drivers της καθε εταιριας.

Ή τις προτιμήσεις των developers του κάθε παιχνιδιού. Αναλόγως από ποια γωνία το δει κανείς.

Δημοσ.

οτι σε 2-3 καρτες απο q9550 σε 920 περνουνε 25+% επιδοσεις ενω στις αλλες 1 fps

και στο grid οι καρτες της ατι εχουνε παρει φωτια ενω της nvidia εχουνε μεινει παρα πολυ πισω

αυριο θα τρεξω το grid με 4aa να δω ποσα fps πιανω:P(γιατι τα 65 μου φανηκαν πολυ περιεργα :fear:

Δημοσ.

και στο grid οι καρτες της ατι εχουνε παρει φωτια ενω της nvidia εχουνε μεινει παρα πολυ πισω

αυριο θα τρεξω το grid με 4aa να δω ποσα fps πιανω:P(γιατι τα 65 μου φανηκαν πολυ περιεργα :fear:

Φαντάζομαι πως χρησιμοποίησες τις παρακάτω ρυθμίσεις;

In order to benchmark Race Driver: GRID, we use FRAPS to run a 45 second lap at the Detroit “Sports Car Circuit,” one of the more demanding tracks in the game. We also utilize the most demanding cockpit view and start/remain in the back of the pack, which should provide close to a worst-case scenario for performance.

Κι επίσης:

Windows Vista Ultimate Edition x64, Service Pack 1

Nvidia GeForce 190.62

Δημοσ.

Ο Q6600 τρεχει στα 2.4?

Δημοσ.

ωχ πρεπει να εχουνε δικιο :fear:

με το fraps εβγαλα μεσο ορο 62 με τον q6600 2,4. στα 4xmsaa

το περιεργο ειναι οτι ανεβαζοντας το aa εχω τα ιδια αποτελεσματα :(((

Δημοσ.
ωχ πρεπει να εχουνε δικιο :fear:

με το fraps εβγαλα μεσο ορο 62 με τον q6600 2,4. στα 4xmsaa

το περιεργο ειναι οτι ανεβαζοντας το aa εχω τα ιδια αποτελεσματα :(((

Κανα oc στον Q6600 παιζει?

Δημοσ.
Λες ε? :rolleyes:

Εγώ τον έχω από τη πρώτη μέρα που τον κούμπωσα μέχρι τώρα στα 3,6GHz, οπότε δεν μπορώ να ξέρω... :o

Ε τουλαχιστον να τον παει 3ghz......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...