Προς το περιεχόμενο

Gaming PC ~700E

H1llzFr4D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους τους αγαπητους insomniacs!

Τα πράγματα είναι απλά:

Ένας φίλος μου θέλει να πάρει PC καθαρά για gaming, με μάξιμουμ 700Ε. Οθόνη δεν χρειάζεται, μιας και έχει μια 20άρα (αν και το βλέπει να βάλει μεγαλύτερη αργότερα)

Αν μπορείτε προτείνετε μου ένα αξιόλογο σύστημα, και πείτε μου από που μπορώ να το πάρω (eshop, pc1 κλπ). Συναρμολόγηση θα την κάνουμε εμείς!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

47895231.jpg

+

21018272.jpg

Ναι αλλά θέλει και 2 μοχλούς απλά βγάζεις ότι δεν χρειάζεσαι και το προσαρμόζεις.Τα ηχεία ξέχασα να βάλω επειδή το έφτιαξα πριν δω το πόστ σου.Βάλε τις ram που δίνει ο moldovan και βάλε κανένα φθηνό σετάκι

Αν αποφασίσεις να κάνεις 50€ υπέρβαση που σου προτείνει ο moldovan απλά στη δικιά μου βάζεις την 5870..H κάρτα γραφικών μετράει..Ο i5 για τα παιχνίδια δεν δίνει απολύτως τίποτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Δηλαδή, για να είμαι complet:

Παίρνω το σετ που πρότεινες εσύ nikos21, στις 2 φωτογραφίες, αλλάζω την 5850 με 5870 και διαλέγω ηχεία.

Όσον αφορά τις RAM, παίρνω 2χ CORSAIR 2GB ή αυτές που προτείνει ο moldovan (2x RENDITION 2GB)?

Ναι αλλά θέλει και 2 μοχλούς απλά βγάζεις ότι δεν χρειάζεσαι και το προσαρμόζεις.

Τι εννοείς? (:P)

Ευχαριστώ και πάλι!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ηχεία να πάρω 5.1?

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσον αφορά την ψύκτρα επεξεργαστή, θα χρειαστεί να βάλω πάστες κλπ?

Δημοσ.

Ότι και να πάρεις κομπλέ θα είσαι.Πάρε τις ram του moldovan,την 5870 αν θέλεις να κάνεις υπέρβαση στα λεφτά.

Εννοώ ότι ο άλλος μέσα στα 700 ήθελε και 2 χειριστήρια που εσύ δεν θέλεις.Στα ίδια πράγματα βγήκε και η δική σου περίπτωση μόνο που βάλαμε τα υπόλοιπα που είχε ο φίλος στο άλλο πόστ.

Ναι βάζεις και πάστα.

Δημοσ.
To Fusion της Arctic Cooling αμφιβάλλω εαν μπορεί να σηκώσει την 5850. Πρέπει να γίνει υπέρβαση στο τροφοδοτικό.

Δηλαδή τί μου προτείνεις? Βρήκα ένα 750άρι αλλά θα είναι υπερβολικό?? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/PC-Power-Cooling-Pcp-C-750W-Silencer-Black-S75QB-EU.htm

Δημοσ.

Νομίζω πως αστειεύεται ο grimpr.

H κατανάλωση της 5850 κυμαίνεται από ~20W (idle) μέχρι ~100W (load) και ~150W (peak).

Το AC βγάζει ~33Α στη +12V καθιστώντας το ικανό και για Crossfire με 5850.

Εκτός κι αν το εννοεί και ξέρει κάτι που δεν ξέρω για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό.

Δημοσ.
:D Δηλαδή το σύστημα είναι εντάξει οπως είναι?! Αν πάρω την 5870 θα αρκεί το τροφοδοτικό? Κανένα καλό σετάκι ηχεία μπορείτε να μου προτείνετε?
Δημοσ.

Κανα 2.1 (5.1 είναι λιγακι υπερβολικό νομίζω :P) με χαμηλή κάπως τιμή. Δεν ξέρω από ηχεία, απλά πρότινε μου αν μπορείς! Επίσης: Πιστεύετε πως αν καταπιαστούμε εγώ και 2 άτομα που ξέρουμε από PC (πιο πολύ software, όχι τόσο hardware), θα καταφέρουμε να το συνθέσουμε? Εγώ φοβάμαι την τοποθέτηση επεξεργαστή-πάστας πιο πολύ!

Δημοσ.

1. Ρίξε μια ματιά στα Logitech X-230.

2. Ακολουθώντας τις οδηγίες και με λίγη βοήθεια από άλλους συμφορουμίτες δε θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Η τοποθέτηση του επεξεργαστή είναι πανεύκολη, το ίδιο και της ψύκτρας, η οποία θα έχει στη βάση της θερμοαγώγιμη, οπότε απλά θα την κουμπώσεις και είσαι ready to go.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...