Αρούκος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας, θα μπω κατευθείαν στο θέμα... Έχω ένα πρόβλημα που το συνειδιτοποίησα τελευταία στο pc μου όπου δεν αναγνωρίζει τα κενά CD. ΌΛΑ τα υπόλοιπα δουλεύουν και τα διαβάζει κανονικά αλλά τα κενά που είναι για να τους βάζεις αρχεία μέσα διάφορα, τα βάζω και είναι σα να μην υπάρχουν. Τι να κάνω;
micos000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Με ποιό πρόγραμμα γράφεις cd; Κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του προγράμματος. Έψαξες στο site του κατασκευαστή της συσκευής σου για ενημερωμένο firmware; Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες στην συσκευή εγγραφής και πας Υλικό, θα δεις ακριβώς την μάρκα και το μοντέλο. Μετά ψάχνεις ή στο site ή στο google για firmware.
Αρούκος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Με ποιό πρόγραμμα γράφεις cd;Κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του προγράμματος. Έψαξες στο site του κατασκευαστή της συσκευής σου για ενημερωμένο firmware; Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες στην συσκευή εγγραφής και πας Υλικό, θα δεις ακριβώς την μάρκα και το μοντέλο. Μετά ψάχνεις ή στο site ή στο google για firmware. Κοίτα, δεν μιλούσα αποκλειστικά για κάποιο burner που δε διαβάζει τα CDs αυτά αλλά απλά όταν έβαζα το Σι-Ντι μέσα μπορούσα να το ανοίξω σαν φάκελο στο "Ο Υπολογιστής Μου"...
parsifal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Start > Run... > services.msc ...και έλεγξε αν το IMAPI service τρέχει κανονικά ή είναι stopped για κάποιο λόγο.
Αρούκος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Start > Run... > services.msc ...και έλεγξε αν το IMAPI service τρέχει κανονικά ή είναι stopped για κάποιο λόγο. Δεν μου έχει τέτοια υπηρεσία μέσα
H1llzFr4D Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Για να καταλάβουμε, όταν βάζεις μέσα το CD, στο My Computer σου εμφανίζει το drive?
Αρούκος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Για να καταλάβουμε, όταν βάζεις μέσα το CD, στο My Computer σου εμφανίζει το drive? Όχι, δε μου εμφανίζει τίποτα, είναι σα να μην έβαλα τίποτα μέσα. Ούτε στο ποντίκι έχει εκείνο το σχήμα του CD όταν το έβαζα, που συνήθιζε.
micos000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το ότι δεν σου βγάζει τίποτα δεν σημαίνει ότι έχει και πρόβλημα. Κάνε μια δοκιμή να γράψεις ένα cd και πες μας τι γίνεται.
Αρούκος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το ότι δεν σου βγάζει τίποτα δεν σημαίνει ότι έχει και πρόβλημα.Κάνε μια δοκιμή να γράψεις ένα cd και πες μας τι γίνεται. Κοίταξε, σόρρυ καταρχάς για την αργοπορημένη απάντηση αλλά είχα ...υποχρεώσεις και δεν πολυέκατσα στο πι-σί Κατά δεύτερον προσπάθησα αυτό που μου είπες.. και δε θα πιστέψεις τι έγινε! Πήγα να βάλω ένα cd και συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει ένα μέσα για καμιά βδομάδα.. φαντάσου δηλαδή! τέλος πάντων.. προσπάθησα να κάνω ό,τι μου 'πες δηλαδή να κάψω μερικά αρχεία στο CD με BurnAware Free αλλά τίποτα πάλι. Σα να μην έχω βάλει το CD μέσα.. Συγκεκριμένα ανοίγω το πρόγραμμα και πατάω "Create Audio CD" καθώς και MP3 CD και μου πετάει ένα "No supported recorder found"
micos000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Κοίταξε, σόρρυ καταρχάς για την αργοπορημένη απάντηση αλλά είχα ...υποχρεώσεις και δεν πολυέκατσα στο πι-σί Κατά δεύτερον προσπάθησα αυτό που μου είπες.. και δε θα πιστέψεις τι έγινε! Πήγα να βάλω ένα cd και συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει ένα μέσα για καμιά βδομάδα.. φαντάσου δηλαδή! τέλος πάντων.. προσπάθησα να κάνω ό,τι μου 'πες δηλαδή να κάψω μερικά αρχεία στο CD με BurnAware Free αλλά τίποτα πάλι. Σα να μην έχω βάλει το CD μέσα.. Συγκεκριμένα ανοίγω το πρόγραμμα και πατάω "Create Audio CD" καθώς και MP3 CD και μου πετάει ένα "No supported recorder found" Δεν πειράζει, μην αγχώνεσαι. Με το σύστημα εγγραφής των windows δεν μπορείς να γράψεις cd; Αν δλδ έχεις ένα άδειο cd μέσα στην συσκευή και πετάξεις έναν φάκελο με αρχεία (φώτος, τραγούδια, έγγραφα... οτιδήποτε), θα πρέπει να σε ενημερώσει στο tray ότι υπάρχουν αρχεία προς εγγραφή και να πατήσεις εκεί για να τα γράψεις. Αλλιώς, κατέβασε κάποιο άλλο πρόγραμμα εγγραφής, π.χ. το Ashampoo Burning Studio 6 Free και δοκίμασε να κάψεις από εκεί ένα cd. Ενδέχεται να έχει πειραχτεί κανένα ASPI.
Αρούκος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δεν πειράζει, μην αγχώνεσαι.Με το σύστημα εγγραφής των windows δεν μπορείς να γράψεις cd; Αν δλδ έχεις ένα άδειο cd μέσα στην συσκευή και πετάξεις έναν φάκελο με αρχεία (φώτος, τραγούδια, έγγραφα... οτιδήποτε), θα πρέπει να σε ενημερώσει στο tray ότι υπάρχουν αρχεία προς εγγραφή και να πατήσεις εκεί για να τα γράψεις. Αλλιώς, κατέβασε κάποιο άλλο πρόγραμμα εγγραφής, π.χ. το Ashampoo Burning Studio 6 Free και δοκίμασε να κάψεις από εκεί ένα cd. Ενδέχεται να έχει πειραχτεί κανένα ASPI. Κοίτα, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω, ότι στο tray δε βγάζει απολύτως τίποτα, και προσπάθησα και με το πρόγραμμα που μου είπες αλλά δεν... Επίσης, πως "ξεπειράζεται" αυτό το ASPI?
micos000 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τι λειτουργικό έχεις και τι συσκευή dvd; Είναι laptop ή desktop; Ίσως θα πρέπει να ελέγξεις την συσκευή εγγραφής και αν δεν φταίει αυτή να κάνεις μια επιδιόρθωση στα windows ή ίσως και ένα format.
Αρούκος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Τι λειτουργικό έχεις και τι συσκευή dvd;Είναι laptop ή desktop; Ίσως θα πρέπει να ελέγξεις την συσκευή εγγραφής και αν δεν φταίει αυτή να κάνεις μια επιδιόρθωση στα windows ή ίσως και ένα format. Γεια σου, desktop έχω με λειτουργικό Windows XP 2002 (με sp3) Για να αλλάξω την συσκευή εγγραφής πόσο ακριβώς κοστίζει να το κάνω; (αν ξέρεις )
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Κανά 20άρι ευρώ κοστίζει π.χ. το LG. Η αλλαγή είναι πολύ εύκολη και μπορείς και μόνος σου. Ξεβιδώνεις την παλιά, αποσυνδέεις τα 2 καλώδια και μετά τοποθετής την νέα και την συνδέεις όπως η παλιά. Ανάποδα δεν μπαίνουν τα καλώδια. Δεν θέλει drivers κα θα πρέπει να αναγνωριστεί κανονικά από τα προγράμματα εγγραφής. Πριν αγοράσεις, θα έλεγα να πας το παλιό dvd σε κάποιον φίλο που ασχολείται να δει αν δουλεύει στο δικό του Pc.
Αρούκος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Κανά 20άρι ευρώ κοστίζει π.χ. το LG. Η αλλαγή είναι πολύ εύκολη και μπορείς και μόνος σου.Ξεβιδώνεις την παλιά, αποσυνδέεις τα 2 καλώδια και μετά τοποθετής την νέα και την συνδέεις όπως η παλιά. Ανάποδα δεν μπαίνουν τα καλώδια. Δεν θέλει drivers κα θα πρέπει να αναγνωριστεί κανονικά από τα προγράμματα εγγραφής. Πριν αγοράσεις, θα έλεγα να πας το παλιό dvd σε κάποιον φίλο που ασχολείται να δει αν δουλεύει στο δικό του Pc. Καταρχάς σ' ευχαριστώ πολύ που αφιερώνεις χρόνο για το κωλοπρόβλημά μου. Κατά δεύτερον, επειδή είμαι άσχετος *τελείως* και μέσα στο σπίτι έχω κάνα-δυο συσκευές για τα DVD κ τα CD από άλλα PCs πως το ξεβιδώνω; Μου φαίνεται πολύ περίπλοκο και το κακό είναι ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα έχω φάει κυριολεκτικά όλο το Ίντερνετ αλλά δεν έχω βρει απολύτως τίποτα... Σχετικά με την απάντηση που μου έδωσε ένας φίλος πιο πάνω όσο ν' αφορά το IMAPI Service, το βρήκα, ήταν σταματημένο, το έκανα εκκίνηση και το έβαλα να αρχινάει και αυτόματα, έτρεξα και το μηχανάκι σε safe mode αλλά το ίδιο πάλι... Έχω απελπιστεί Να μία εικόνα από την Lg που έχω... δε βλέπω βίδες όμως :/ (όσο για τα απο κάτω εγώ τα έσπρωξα με δύναμη μέσα μήπως δω κάτω από τη συσκευή τπτ βίδες να τη βγάλω αλλά δεν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.