Προς το περιεχόμενο

displayport

geohet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει κάποιος υπόψη αν υπάρχει adaptor displayport ->> dvi που να υποστηρίζει αποδεδειγμένα το eyefinity (η ατι δεν έχει βγάλει ακόμη αποσο ξέρω) ή έστω φθηνό 22ρι μονιτορ με displayport στην ελλάδα? απόσο έψαξα δεν βρήκα κάτι..

Δημοσ.
Δεν νομίζω να απαιτείται το displayport για eyfinity.

Μοιράζεις τις οθόνες σε όποιες θύρες της κάρτας γραφικών θέλεις.

είναι απαραίτητο για 3 monitor, δεν έχει νόημα να συζητάμε το γιατί, ρωτάω αν κάποιος έχει δοκιμάσει triple monitor setup, για να δω τι λύση βρήκε με τον ειδικό converter που χρειάζεται (δεν λειτουργεί απλός adaptor dp σε dvi) ή αν βρήκε στην ελληνική αγορά 22ρι monitor με dp.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν νομίζω να απαιτείται το displayport για eyfinity.

Μοιράζεις τις οθόνες σε όποιες θύρες της κάρτας γραφικών θέλεις.

εκτός αν μιλάει για την κάρτα γραφικών που υποστηρίζει 6 monitors και έχει μόνο display ports outputs :P

Display Port σε 22αρι δύσκολα νομίζω, ίσως κάνα Eizo αν έχει...με την τιμή που πάει "πακέτο" βέβαια

Δημοσ.
εκτός αν μιλάει για την κάρτα γραφικών που υποστηρίζει 6 monitors και έχει μόνο display ports outputs :P

Display Port σε 22αρι δύσκολα νομίζω, ίσως κάνα Eizo αν έχει...με την τιμή που πάει "πακέτο" βέβαια

την νορμαλ έχω με τα 2 dvi, 1 hdmi, 1 dp. Yπάρχει τεχνικός περιορισμός και πρέπει να συνδέονται οι 2 dvi και οπωσδήποτε η dp, αν θέλω να συνδέσω 3 οθόνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...