Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για τροφοδοσια gpu

euler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TwinTech Cuda GTS 250 SVGA (PCI-Express, 1GB)

για αυτην την καρτα τι τροφοδοτικο χρειαζεται?εχω ενα tagan 500watt.με καλυπτει?

cpu-2,4 core 2 duo, mb-asus striker,ram-2gb ballistix 800mhz

Δημοσ.

επειδη σε καποιο αλλο φορουμ ειδα κατι υπερβολες ,οτι θελει 600+ για να ειναι οκ.αναρωτηθηκα!

αυτο το bottleneck τι ειναι περιπου?

Δημοσ.
επειδη σε καποιο αλλο φορουμ ειδα κατι υπερβολες ,οτι θελει 600+ για να ειναι οκ.αναρωτηθηκα!

αυτο το bottleneck τι ειναι περιπου?

ναι αν έχεις και καμιά δεκαριά δίσκους μπορεί..:-) bottleneck έχει να κάνει με τον επεξεργαστή..αν έχεις πχ έναν παλιό επεξεργαστή με μια καινούργια high end κάρτα γραφικών τότε αυτός θα την κόβει,θα της δημιουργεί bottleneck,δηλαδή δε θα την αφήνει να αποδώσει όλη την ισχύ της

Δημοσ.

θες οπωσδήποτε να πάρεις NVIDIA?

γιατί η αντίστοιχη ATI 5750 είναι καλύτερη.

και ναι θα έχειs bottleneck με τη CPU σου εκτος και

την σηκώσεις λιγουλάκι 2.8-3 GHz

Δημοσ.

οχι οπωσδηποτε ,απλα δε ξερω τι διαφορα εχουν ati-nvidia και παω στη δοκιμασμενη λυση.

για την τροφοδοσια τι γνωμη εχεις εσυ?θα εχω προβλημα?

Δημοσ.
οχι οπωσδηποτε ,απλα δε ξερω τι διαφορα εχουν ati-nvidia και παω στη δοκιμασμενη λυση.

για την τροφοδοσια τι γνωμη εχεις εσυ?θα εχω προβλημα?

Τι εννοείς δοκιμασμένη λύση ? Αφού δεν ξέρεις, όπως λές, γιατί δεν ρωτάς όπως κάνεις για το τροφοδοτικό? Την κάρτα που ζητάς είναι 2-ετιας (8800 gts 512mb/1gb -> 9800 gts -> 250 , η μόνη διαφορά είναι 5-10% υψηλότερους χρονισμούς) με τεχνολογία 3-ετίας ενώ η 5750 και πιο γρήγορη είναι και πριν ένα μήνα βγήκε και έχει όλα τα σύχρονα χαρακτηριστικά που πρέπει να χει.

Δημοσ.

δοκιμασμενη εννοω οτι τοσα χρονια nvidia εχω,μεχρι τωρα που τα φτυσε.για ati δεν ξερω τπτ.τελοσπαντων θα δοκιμασω την ati και ο θεος βοηθος.πια προτεινεται ομως?την 5750

Δημοσ.

5750 = 4850 = GTS250 περιπου

5770 = 4870 = GTX260 περιπου

αλλα με τη CPU που εχεις δεν θα δεις διαφορες μεταξυ των 2 εκτος και παιζεις σε μεγαλη αναλυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...