cabdik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ψαχνω για εσ. σκληρο χωρητικοτητας 1ΤΒ για αποθηκη. αλλα τις τελευταιες μερες βλεπω πολυ περιορισμενες επιλογες στα 2 "μεγαλα" καταστηματα...! και κυριως για ενα συγκεκριμενο μοντελο που εψαχνα, το seagate ST31000528AS, το οποιο δεν το βρισκω! τι αλλο θα μου προτεινατε? ξερω οτι για αποθηκη δεν χρειαζομαι απαραιτητα γρηγορο δισκο, αλλα οικονομικο, ησυχο και ει δυνατον αξιοπιστο! αυτος π.χ.http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-AV-GP-Green-1TB-HDD-32MB-Cache-7200-rpm-Sata-2-WD10EVDS.htm ειναι καλος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 μια χαρά είναι ο συγκεκριμένος δίσκος
pettakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Προχθες αγορασα τον WD 1TB EADS GREEN (32 MB CACHE) για τον server ΜΟΥ, στα 66 και κατι ΕΥΡΩ, απο το pc1.gr, αλλα σημερα δεν τον βλεπω. Απο τα γνωστα καταστηματα εχω αγορασει αλλους 5 τετοιους, φυσικα πολυ ακριβοτερους. Στον συστηνω ανεπιφυλακτα. Μαλλον προκειται για καποια απο τις γνωστες πολιτικες τιμων στα πλαισια της διαθεσιμοτητας. Δεν ξερω.
cabdik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 κατι γινεται ρε παιδια! καθε μερα εξαφανιζονται και αλλα μοντελα του 1ΤΒ απο τους καταλογους..! κατι βρωμαει..!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 τελειώνει το stock από τις αποθήκες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.