Προς το περιεχόμενο

Gaming pc 1500 ευρω

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι ! κάπου έχω ξαναδεί παρόμοιο pc :)

Μονο στο κουτι εχω μια ενσταση, ηταν και έμενα μια απο τις επιλογές μου αλλα επειδή δεχετε μονο 4 δίσκους εφυγε... Αν στο μελλον δεν θα εχει πάνω απο 4 δίσκους παρτο.

Δημοσ.
Μια χαρά είσαι ! κάπου έχω ξαναδεί παρόμοιο pc :)

Μονο στο κουτι εχω μια ενσταση, ηταν και έμενα μια απο τις επιλογές μου αλλα επειδή δεχετε μονο 4 δίσκους εφυγε... Αν στο μελλον δεν θα εχει πάνω απο 4 δίσκους παρτο.

Ειπα να βαλω το coolermaster 932 αλλα δεν υπαρχει.....

Το pc ειναι για φιλο δεν νομιζω να βαλει παραπανω απο 2 σκληρους:-D

Δημοσ.

Μια χαρά η σύνθεση βγάλε μόνο τις ram και βάλε φθηνότερες 1600άρες και μην ψαρώνεις από αυτά που γράφουν ι5/ι7 ram kit.Όλες κάνουν... και αυτές... και αυτές...(τις οποίες σου προτείνω.Απορώ γιατί είναι τόσο χαμηλά η τιμή τους!:-D) και άλλες.

Και τη διαφορά(40-50€) χρησιμοποίησε την για την 5870 ή κράτα τα λεφτά...;)

Δημοσ.

Ό,τι λέει ο πάνω! Και αν δεν βγαίνει έχεις δυνατότητα να βάλεις και φτηνότερη μητρική και τροφοδοτικό :D

Δημοσ.

Βασικά γιατί δεν δοκιμάζεις να την πάρεις από το άλλο το μαγαζί που σου έβαλα link με 300€ και τις ram από το pc1 99€;(άντε αυτές τρώγονται στα 109 για να έχεις e-shop δίπλα σου)

Σου περισσεύουν;

Μην μου πεις για rma γιατί με 70€ παραπάνω όταν σου τύχει και ΑΜΑ σου τύχει θα παίρνεις καινούρια 5870 :P

Που αποκλείεται να μην έχει rma και το άλλο το μαγαζί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:37 ----------

Είναι και στη Λάρισα το μαγαζί! Υποκατάστημα: Παναγούλη 68 Λάρισα :lol:

Δημοσ.
Βασικά γιατί δεν δοκιμάζεις να την πάρεις από το άλλο το μαγαζί που σου έβαλα link με 300€ και τις ram από το pc1 99€;

Σου περισσεύουν;

Μην μου πεις για rma γιατί με 70€ παραπάνω όταν σου τύχει και ΑΜΑ σου τύχει θα παίρνεις καινούρια 5870 :P

Που αποκλείεται να μην έχει rma και το άλλο το μαγαζί.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:37 ----------

Είναι και στη Λάρισα το μαγαζί! Υποκατάστημα: Παναγούλη 68 Λάρισα :lol:

Βρε αν ηταν δικο μου ηξερα εγω .Παντος κατόπιν επικοινωνίας με το φιλο θέλει ντε και καλά πλαίσιο βαρια e-shop.....:X

Αυτος πληρώνει δεν μπορώ να βγάλω άκρη μαζί του.....:shock:

Σας ευχαριστώ όλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...