Προς το περιεχόμενο

HOL 2play + youtube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει γιατι οταν παω να δω ενα βιντεο στο youtube αυτο σερνεται κυριολεκτικα (πολυ μικρο buffering) ενώ οταν παω να κατεβάσω ενα αρχείο αυτο κατεβαίνει με 1100klbps? Η σύνδεση ειναι 24ρα.

Δημοσ.

Προφανως πετυχαινεις το youtube σε ωρα με πολυυυ κοσμο.

Eκτος αυτου,φαινεται πως η HOL εχει καποια προβληματακια με το streaming

• Super Moderators
Δημοσ.

το bandwidth της HOL με εξωτερικό (όπως και της Forthnet) δεν φτάνει για τους συνδρομητές της με αποτέλεσμα να έχει μπουκώσει το σύμπαν και να σέρνονται sites εξωτερικού, ειδικά αυτά που "την βγάζουν με 1 connection" όπως το youtube...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μαλον κατεβαζεις με 1100 απο site με καποιο download manager που ανοιγει πολλα connection.αν και κατι υπαρχει για το utube για να πηγαινει πιο γρηγορα αλλα δεν θυμαμαι.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια το θεμα δεν ειναι η HOL αλλα το NETFASTER iAD router.

εγω δεν εβλεπα απο το windows mobile τιποτα στο youtube και με το που εβαλα το fritz 7140 παλι επανω στην γραμμη μου ολα πανε ρολοι.

Δυστηχως ειναι θεμα router.

δεν ξερω για τις αλλες εταιριες αλλα στην HOL το NETFASTER ειναι προβλημα στο συγκεκριμενο θεμα

Δημοσ.

δεν μπροεις να συγκρινεις το ενα ρουτερ με το αλλο.τωρα ενταξει αυτο με το windows mobile Μπορει να ειναι καποια ασυμβατοτητα για να μην βλεπεις τιποτα και θελει δοκιμες με firmware κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...