Cupras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μπορει καποιος να μου πει γιατι οταν παω να δω ενα βιντεο στο youtube αυτο σερνεται κυριολεκτικα (πολυ μικρο buffering) ενώ οταν παω να κατεβάσω ενα αρχείο αυτο κατεβαίνει με 1100klbps? Η σύνδεση ειναι 24ρα.
stefa_1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Προφανως πετυχαινεις το youtube σε ωρα με πολυυυ κοσμο. Eκτος αυτου,φαινεται πως η HOL εχει καποια προβληματακια με το streaming
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 το bandwidth της HOL με εξωτερικό (όπως και της Forthnet) δεν φτάνει για τους συνδρομητές της με αποτέλεσμα να έχει μπουκώσει το σύμπαν και να σέρνονται sites εξωτερικού, ειδικά αυτά που "την βγάζουν με 1 connection" όπως το youtube...
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 μαλον κατεβαζεις με 1100 απο site με καποιο download manager που ανοιγει πολλα connection.αν και κατι υπαρχει για το utube για να πηγαινει πιο γρηγορα αλλα δεν θυμαμαι.
antoni18s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 παιδια το θεμα δεν ειναι η HOL αλλα το NETFASTER iAD router. εγω δεν εβλεπα απο το windows mobile τιποτα στο youtube και με το που εβαλα το fritz 7140 παλι επανω στην γραμμη μου ολα πανε ρολοι. Δυστηχως ειναι θεμα router. δεν ξερω για τις αλλες εταιριες αλλα στην HOL το NETFASTER ειναι προβλημα στο συγκεκριμενο θεμα
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 δεν μπροεις να συγκρινεις το ενα ρουτερ με το αλλο.τωρα ενταξει αυτο με το windows mobile Μπορει να ειναι καποια ασυμβατοτητα για να μην βλεπεις τιποτα και θελει δοκιμες με firmware κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.