Sebastienomnia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά όποιος μπορεί να βοηθήσει, υπάρχει ανάγκη για αίμα σε ασθενή με όνομα Ιάκωβος Μπεκιάρης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο " Γ. Γεννηματάς ". Είναι πολύ σημαντικό, να συνεισφέρει κάποιος αν μπορεί. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, θα του ήμουν ευγνώμων.
Antitrust Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ομάδα αίματος; Μην τρέξουν όλοι οι άσχετοι
kage Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ελπιζω να μην ειναι σαν αυτα τα spam ακυρα mail που κυκλοφορουν. παντως ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δεν τους νοιαζει τι αιμα εχει ο δοτης απλα να μαζεψουν...
doctorkostis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 παντως ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δεν τους νοιαζει τι αιμα εχει ο δοτης απλα να μαζεψουν... Επιβεβαιώνω.
Sebastienomnia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά δεν είναι spam, είναι συγγενής μου. Επιβεβαιώνω κι εγώ πως ότι αίμα και να δώσει κάποιος, δεν τους ενδιαφέρει στο νοσοκομείο..
FarCry Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 καλα μην ανησυχειτε και τοσο. σε λιγα χρονια τεχνητο αιμα θα βγαζουμε τερμα η αιμοδοσια
SPSS07 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 μπορεις να ζητησεις αιμα απο τον δημο στον οποιο ειναι δημοτης το παιδι. αποτι ξερω εχουν τραπεζα αιματος απο τις εθελοντικες αιμοδοσιες..
washcloud Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Επιβεβαιώνω. σωστά, απλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκκλήσεως για ομάδα στην οποία υπάρχει έλλειψη (προφανώς δεν είναι μία από αυτές), right? βρε Far....με τον πόνο του παιδιού παίζεις; Sebastienomnia, ευχές για τον συγγενή
nogoso Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει καμιά σημασία το τι αίμα χρειάζεται ο ασθενής, απλά να συμπληρώσει φιάλες θέλει, οπότε όποιος επιθυμεί πάει και δίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.