Προς το περιεχόμενο

S-IPS / Glossy / 26"

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπω κατευθείαν στο ψητό, τι έχετε να προτείνεται;

Προφανώς για αγορά από έξω και εντός Ευρώπης (μην πληρώνω και τελωνεία...)

Δεν το κόβω να υπάρχει κάτι καλό εντός Ελλάδας...

Με ενδιαφέρει να έχει DVI/HDMI/USB

Πολύ καλό χρόνο απόκρισης για games

καλά χαρακτηριστικά, γενικά μια δυνατή οθόνη S-IPS/Glossy αλλά μέχρι 550e το πάρα πολύ εκτός και αν με 600 παίρνω το "θαυμα". γιαυτό θέλω από έξω γιατί έξω είναι πιο φθηνές από εδώ...

Με ενδιαφέρει να είναι glossy, διότι μου αρέσει όπως φαίνεται στο imac της κοπέλας μου

και επίσης δεν έχω ποτέ φως στο δωμάτιο μου όταν είμαι στο pc, οπότε δεν θα αντανακλά και τίποτα...

Δημοσ.
Πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερα monitors και ότι τα apple προϊόντα γενικά είναι υπερεκτιμημένα...

πανάκριβα ναι,αλλά είναι απο τα λίγα πράγματα της apple που πραγματικά αξίζουν..πήγαινε σε ένα κατάστημα και ρίξε μια ματιά..βέβαια δε βγαίνεις λίγο,αλλά αρκετά εκτός budget:-(

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχει 26αρι Apple monitor? μόνο 24 και 30αρι ήξερα και πλέον το νέο iMac 27αρι αλλά δεν είναι monitor :P

Δημοσ.
Για να μπω κατευθείαν στο ψητό, τι έχετε να προτείνεται;

Προφανώς για αγορά από έξω και εντός Ευρώπης (μην πληρώνω και τελωνεία...)

Δεν το κόβω να υπάρχει κάτι καλό εντός Ελλάδας...

Με ενδιαφέρει να έχει DVI/HDMI/USB

Πολύ καλό χρόνο απόκρισης για games

καλά χαρακτηριστικά, γενικά μια δυνατή οθόνη S-IPS/Glossy αλλά μέχρι 550e το πάρα πολύ εκτός και αν με 600 παίρνω το "θαυμα". γιαυτό θέλω από έξω γιατί έξω είναι πιο φθηνές από εδώ...

Με ενδιαφέρει να είναι glossy, διότι μου αρέσει όπως φαίνεται στο imac της κοπέλας μου

και επίσης δεν έχω ποτέ φως στο δωμάτιο μου όταν είμαι στο pc, οπότε δεν θα αντανακλά και τίποτα...

Υπαρχει η HP 2558HC (25.5'') που εχει οτι ζητας εκτος οτι ειναι TN panel.

Αλλιως ξεχνα το glossy και τις 26'' και παρε μια 24'' dell ή hp με H-IPS panel.

• Super Moderators
Δημοσ.

για 26αρες ρίξε μια ματιά σε NEC, έχουν καλά panels αλλά δυστυχώς δεν είναι glossy και το σημαντικότερο δεν κοστίζουν κάτω από 600 euro :-(

http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-nec-lcd2690wuxi2-bk.html

imho ξεχνάς το glossy και είτε πας σε 24αρα είτε περιμένεις το νέο 27αρι U2711 της Dell...

Δημοσ.
παρόμοια τιμή με το τωρινό 27αρι, 2709W 650 euro περίπου με τα μεταφορικά και το VAT

http://www.pcbuyit.co.uk/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=332

Μονο που τα s-pva panels δεν εχουν και την καλυτερη ταχυτητα.

Ουτε καν τα ips εχουν την ταχυτητα των overdrived tn panels, αλλα τουλαχιστον ειναι στο σχεδον απαρατηρητο.

Τα επαγγελματικα μονιτορς εχουν επισεις το κακο, οτι αν δεν τα κανεις calibration με ειδικο εργαλειο, δειχνουν οτι νανε απο χρωματα και σε πολλους απλους χρηστες μπορει να μην τους αρεσει.

Γνωμη μου, αν δεν εισαι επαγγελματιας για να σε ενδιαφερει κατι περισσοτερο απο το s-rgb που χρησιμοποιουν τα windows, μην μπλεξεις με ακριβα panels, εκτος και αν σε ενδιαφερει να βλεπεις την οθονη απο περιεργες γωνιες.

Επισεις υπαρχει και η αντιληψη οτι ολα τα tn panels εχουν τα ιδια χρωματα, κατι που δεν ισχυει, υπαρχουν tn που ουτε καν ακουμπανε το s-rgp και αλλα που το υπερκαλυπτουν.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μονο που τα s-pva panels δεν εχουν και την καλυτερη ταχυτητα.

δεν του προτείνω την 27αρα στο link απλά την δίνω για reference τιμής...

για 27αρι πρότεινα να περιμένει την ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Dell που θα είναι με Η-IPS Panel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...