dynamikhgynaika Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω βγάλει τον φρονιμίτη. Η διαδικασία εξαγωγής κράτησε ούτε 10 δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε καθόλου. Ο οδοντογιατρός μου είπε να έχω το βράδυ έτοιμο παυσίπονο εκτός από ασπιρίνη γιατί πιθανόν να πονάει αλλά ευτυχώς εμένα δεν με πόνεσε καθόλου. Ένας φίλος μου όμως που έβγαλε και αυτός φρονιμίτη, μου είπε ότι και αυτός δεν πόνεσε καθόλου κατά τη διαδικασία εξαγωγής, αλλά πονούσε μετά την πρώτη΄και δεύτερη μέρα αρκετούτσικα, ενώ ο πόνος συνέχισε για μια βδομάδα. Τι άλλο να πω. Καλό κουράγιο!!!
andaluz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Ευτυχώς δηλαδή που αυτός που με ενοχλεί είναι ο πάνω Κοίτα, δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά εγώ στον πάνω ταλαιπωρήθηκα πιο πολύ. Η ρίζα του ήταν πολύ περίεργη, είχε σχηματίσει κάτι-σαν-άγκιστρο (η ακτινογραφία δε μας είχε προετοιμάσει) που έπιανε μέσα πολύ πράμα. Όχι ό,τι πιο ευχάριστο, ένιωσα ακόμα και με την ένεση. Αλλά άντε βρε, εύχομαι όλα να πάνε καλά αν τελικά χρειαστείς επέμβαση.
stratigos24 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Η δικη μου εμπειρια ειναι η εξης. Πριν καποια χρονια αρχισε να βγαινει ο ενας πισω κατω φρονιμιτης. Εκανα μια πανοραμικη για να δουμε πως βγαινει και πως ειναι και οι αλλοι 3 μεσα απο τα ουλα, πως πανε να βγουν δηλαδη και ειδαμε πως βγαιναν ολοι στραβα. Για να μη μου στραβωσουν τα δοντια λοιπον οταν με το καλο θα εβγαιναν (αφου θα εβγαιναν στραβα) τους εβγαλα ολους σε μια μερα. Η επεμβαση εγινε στο Υγεια μιας και εκει εκανε ο γιατρος μου με το υπολοιπο προσωπικο του καθε Πεμτη τετοιου ειδους επεμβασεις, με κοιμησανε με μεθη και οταν συνηλθα ειχαν φτασει λιγο πριν το τελος της διαδικασιας. Δεν καταλαβα τιποτα φυσικα, ειχαν πρηστει αρκετα τα 2 μου μαγουλα για καποιες μερες (ειχα πολυ πλακα..)αλλα δεν θυμαμαι να ποναγα. Ισως να επαιρνα και κατι για τον πονο αλλα δεν θυμαμαι...
SlackulatoR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 με κοιμησανε με μεθη και οταν συνηλθα ειχαν φτασει λιγο πριν το τελος της διαδικασιας. Δεν καταλαβα τιποτα φυσικα, ειχαν πρηστει αρκετα τα 2 μου μαγουλα για καποιες μερες (ειχα πολυ πλακα..)αλλα δεν θυμαμαι να ποναγα. Ισως να επαιρνα και κατι για τον πονο αλλα δεν θυμαμαι... http://www.youtube.com/watch?v=eXWG0fh0Km8&feature=related
Tilemaxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα μου έχουν εμφανιστεί 3 απο τους 4, 2 πάνω και ένας κάτω. Ευτυχώς όλοι έχουν βγαίνουν ίσια και δεν με πονάει κανένας.
akpe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Χμμμ τώρα τελευταία διαβάζω πολύ για ολική με μέθη. Είναι τόσο απαραίτητο έστω και σε 3-4 εξαγωγές ταυτόχρονα; Αφού το μετά είναι το ζόρι Από Τρίτη και μετά θα κανονίσω το πρώτο ραντεβού για service και ακτινογραφία. Να περιμένω η εξαγωγή να γίνει την ίδια ημέρα ή θα κανονιστεί και δεύτερο; (τηνίδιατηνίδιατηνίδιατηνίδια)
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ευτυχώς τους έβγαλα στα 17
spacefart Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 εγω τους εβγαλα μονος μου χωρις αναισθησια 1
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 σιγά ρε κροκοδειλάκια! 1
salliara Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Έκανα πανοραμική και μου βρήκαν έναν. Μέσα μέσα, δεν έχει χώρο να βγει. Φαίνεται όμως κανονικά στην ακτινογραφία. Οι υπόλοιποι που έιναι? Δεν βγήκαν/δεν θα βγούν ποτέ? Ή κρύβονται κ θα χω κι άλλες εκπλήξεις αργότερα?
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ανάλογα τον άνθρωπο. Άλλοι έχουν 1 φρονιμίτη, άλλοι 2,3,4.
equilibrium Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Oταν γινει η εξαγωγη δοντιου, υπαρχει περιπτωση να μην γινουν ραματα?
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 εξαγωγή γενικά, ή φρονιμίτη ειδικά;
Tenshi Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Όπου πέφτει νυστέρι. Ακόμα και για τον φρονιμίτη δέν είναι κανόνας τα ράμματα,άλλα θα πάρει αρκετό χρόνο για να επουλωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις