Προς το περιεχόμενο

Νήσος: Ελληνική κωμωδία!!

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλη παιδια. Η καλυτερη ελληνικη ταινια που εχω δει μεχρι στιγμης. Αξιζει να τη δειτε.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κυριακίδης FTW.

-Υποπτεύεσαι κανέναν?

-Εντελώς!!

Απο τις καλύτερες!

Απίστευτος ο Κυριακίδης!! Και ο Μαρίνος όμως πολύ καλός!! Αξίζει να την δείτε, θα γελάσετε σίγουρα!!

Δημοσ.

tasosvel αν δεν είχες τόσα ποστς θα νόμιζα ότι κάνεις κάποιου είδους promotion στην ταινία. Όπως και να έχει θα σε εμπιστευτώ μιας και σου έκανε τόση πολύ εντύπωση. Ελπίζω δηλαδή να μην είναι μία απο τα ίδια γνωστά βαρετά τίγκα στο βρισίδι ελληνικά δημιουργήματα.

Δημοσ.

Δεν είναι τίγκα στο βρισίδι αλλά μην περιμένεις πολλά. Το τέλος το βρήκα χαζό.

Οκ, έχασαν τα λεφτά αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος να αρχίσουν να τα ξερνάνε όλα δημοσίως χωρίς καμία πίεση για να καταλήξουν τελικά φυλακή μερικοί εξ' αυτών. Ντάξει...

Δημοσ.

H βασική σεναριακή ιδέα είναι κορυφαία και με πολύ χιούμορ σου παρουσιάζει τη σημερινή ελληνική κοινωνία, η εκτέλεση όμως είναι απλώς καλή. Τα περισσότερα αστεία στιγμιότυπα είναι στο τρέιλερ...

Γενικά περίμενα να γελάσω περισσότερο.

Θα περάσει ευχάριστα η ώρα βλέποντάς την πάντως!

Δημοσ.
Με tvout στην τηλεόραση του γραφείου, να σερφάρεις παράλληλα.
Ετσι βλεπεις τις ταινιες εσυ; Και μετα λες και τη κριτικη σου, ε;
Δημοσ.
Ετσι βλεπεις τις ταινιες εσυ; Και μετα λες και τη κριτικη σου, ε;

Καμιά φορά ακούω και ράδιο ταυτόχρονα... Τη συγκεκριμένη την είδα σινεμά αλλά δεν αξίζει παρά μόνο σε dvd και κάτω..

Δημοσ.

Καμιά φορά ακούω και ράδιο ταυτόχρονα... Τη συγκεκριμένη την είδα σινεμά αλλά δεν αξίζει παρά μόνο σε dvd και κάτω..

Δε ζαλιζεσαι;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Εγώ νομίζω οτι άνετα την ξαναέβλεπα πάντως τη Νήσο. Χθες είπα να πάω να δω και το I love karditsa, δεν το προτείνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.

Δημοσ.
Με tvout στην τηλεόραση του γραφείου, να σερφάρεις παράλληλα.

επειδη την ειδα επειτα απο "διαφημιση" φιλου, συμφωνω και επαυξανω! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...