Προς το περιεχόμενο

Νήσος: Ελληνική κωμωδία!!

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η Νήσος γυρίστηκε στη Σίφνο !! Πολύ ωραίο νησί!! Ότι πρέπει για διακοπές. Μάλλον τα γυρίσματα έγιναν μέσα στο καλοκαίρι!!

Δημοσ.

Πρέπει να έχει πολύ γέλιο! Και παίζει και η dream team των Ελλήνων ηθοποιών... Καιρός ήταν να δούμε μια αξιόλογη ελληνική κωμωδία!

Δημοσ.
Όσο περισσότερο έρχεται ο καιρός, τόσο περισσότερο φοβάμαι ότι θα είναι πατάτα...

Δεν νομίζω!! Έχει πολύ καλούς ηθοποιούς και γενικότερα απ ότι έχω ακούσει θα είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες των τελευταίων ετών.

Δημοσ.
Δεν νομίζω!! Έχει πολύ καλούς ηθοποιούς και γενικότερα απ ότι έχω ακούσει θα είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες των τελευταίων ετών.

Σιγά τον πήχη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδάει το τραγούδι της ταινίας η Νήσος. Πρέπει να έγιναν τα γυρίσματα για το βίντεοκλιπ πριν μερικές μέρες. [ame]

[/ame]
Δημοσ.

Χθες πήγα στην avant premiere της ταινίας η Νήσος!! Πού καλή κωμωδία. Νομίζω οτι είναι από τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες που έχω δει.

Δημοσ.

Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!!! Χθες ήταν η avant premiere στην Θεσ/νικη και είχα πρόσκληση!! Νομίζω οτι είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες που έχει βγει στους κινηματογράφους!!

Δημοσ.

Πρωτότυπη φαίνεται...

Δύσκολο να αναλάβουν τέτοια σενάρια οι εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών.

Δημοσ.
Σιγά τον πήχη...

Παλι καλα!Εγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει πηχης..Μονο πατος ηξερα οτι υπαρχει.Ισως να ξεπερασει τον πηχη του πατου η συγκεκριμενη ταινια.Φανταζομαι τα "αστεια" θα ειναι παλι ενας τονος βρισιες με τις οποιες γελανε οι περισσοτεροι σε τετοιου ειδους ελληνικες παραγωγες.

Δημοσ.
Παλι καλα!Εγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει πηχης..Μονο πατος ηξερα οτι υπαρχει.Ισως να ξεπερασει τον πηχη του πατου η συγκεκριμενη ταινια.Φανταζομαι τα "αστεια" θα ειναι παλι ενας τονος βρισιες με τις οποιες γελανε οι περισσοτεροι σε τετοιου ειδους ελληνικες παραγωγες.

Κι όμως στη συγκεκριμένη ταινία αυτό είναι το ανατρεπτικό, ότι δεν γελάς από τις βρισιές όπως συνήθως στις ελληνικές ταινίες. Γελάς γατί είναι αρκετά έξυπνη και με πολύ ωραία πλοκή.

Δημοσ.

@tasosvel, ακριβώς έτσι είναι, δεν βρίζουν, ούτε γελάς από τα σαχλά αστεία που έχουν συνήθως οι ελληνικές ταινίες. Η Νήσος έχει πολύ ωραία πλοκή και πολύ καλές ατάκες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...