tasosvel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα έπεσα πάνω στο τρέιλερ μιας ελληνικής κωμωδίας που θα βγεί στους κινηματογράφους στο τέλος του έτους!! Πρέπει να είναι πολύ καλή!! Τόσο οι ηθοποιοί που παίζουν όσο και το τρέιλερ είναι όλα τα λεφτά!! Ρίξτε μια ματιά!! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Td2KLPkgRVA]τρέιλερ[/ame]
slipknot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πράγματι, το καστ χαρακτηρίζεται «δυνατό». Επειδή όμως είδα το trailer και έχω την εντύπωση ότι -πάλι- έχωσαν μέσα όλες τις «καλές ατάκες» και μια προκατάληψη με τις κωμωδίες του κιλού που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια την έχω είναι η αλήθεια, κρατάω μια επιφύλαξη. Μέχρι να την δω that is.
tasosvel Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν νομίζω, πιστεύω οτι έχει πάρα πολλές ατάκες και θα βγάζει πολύ γέλιο όλη η ταινία.
teo64x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αν και δεν είμαι προκατειλημμένος ούτως ή άλλως με τέτοιου είδους κωμωδίες, δε νομίζω ότι είδα καθόλου ατάκες με το κιλό στο τρέιλερ, μόνο ένα-δυο αξιοσημείωτες. Το σενάριο φαίνεται ενδιαφέρον πάντως.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Συνήθως στις ελληνικές ταινίες το τραίλερ αξίλει πιο πολύ απο την ίδια τη ταινία...
Members gsarig Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Συνήθως στις ελληνικές ταινίες το τραίλερ αξίλει πιο πολύ απο την ίδια τη ταινία... Καλά και με τις ξένες τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά... απλά εκεί ο όγκος των ταινιών είναι μεγαλύτερος και όλο και κάποια ταινία της προκοπής θα πετύχεις... η συγκεκριμένη πάντως φαίνεται να έχει ένα ενδιαφέρον, αν και θα προτιμήσω κι εγώ να είμαι επιφυλακτικός
seishirosakura Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Το καστ φαίνεται εξαιρετικό πάντως. Άντε να δούμε.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Καλά και με τις ξένες τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά... απλά εκεί ο όγκος των ταινιών είναι μεγαλύτερος και όλο και κάποια ταινία της προκοπής θα πετύχεις... η συγκεκριμένη πάντως φαίνεται να έχει ένα ενδιαφέρον, αν και θα προτιμήσω κι εγώ να είμαι επιφυλακτικός Σε avi θα τη δω καποια στιγμη.. ναι οντως και για τις ξένες ισχυει το ιδιο ακριβως.. Βλαδίμηρος Κυριακίδης ftw οπότε παίζει να ειναι καλη... Το σενάριο φαίνεται καλό αλλά κάτι μου λεει οτι δεν ξεφυγει από τα συνηθη..
tasosvel Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Έχει πολύ καλούς και γνωστούς ηθοποιούς πάντως!! Πιστεύω οτι θα λέει τρελά!!
johnts20 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το τρέιλερ της ταινίας η Νήσος φαίνεται πολύ καλό!! Ειδικά η Ζέτα Δούκα!! Ξέρετε πότε έρχεται;
tasosvel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα εντόπισα και ένα βιντεο με τα γυρίσματα της ταινίας η Νήσος Πολύ γέλιο !!!!!! [ame] [/ame]
lnoldori Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Θα πάω να την δω σίγουρα,φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.
tasosvel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Από τα δυο τρέιλερ που έχω δει για την ταινία η Νήσος, πιστεύω οτι είναι εξαιρετική δουλειά. Ειδικά με το δεύτερο που έχει κάποιες σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας έριξα πολύ γέλιο!! Αλλά και το κανονικό τρέιλερ είναι πολύ καλό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.