Προς το περιεχόμενο

Νήσος: Ελληνική κωμωδία!!

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έπεσα πάνω στο τρέιλερ μιας ελληνικής κωμωδίας που θα βγεί στους κινηματογράφους στο τέλος του έτους!! Πρέπει να είναι πολύ καλή!! Τόσο οι ηθοποιοί που παίζουν όσο και το τρέιλερ είναι όλα τα λεφτά!! Ρίξτε μια ματιά!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Td2KLPkgRVA]τρέιλερ[/ame]

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πράγματι, το καστ χαρακτηρίζεται «δυνατό». Επειδή όμως είδα το trailer και έχω την εντύπωση ότι -πάλι- έχωσαν μέσα όλες τις «καλές ατάκες» και μια προκατάληψη με τις κωμωδίες του κιλού που βγαίνουν τα τελευταία χρόνια την έχω είναι η αλήθεια, κρατάω μια επιφύλαξη. Μέχρι να την δω that is.

Δημοσ.

Αν και δεν είμαι προκατειλημμένος ούτως ή άλλως με τέτοιου είδους κωμωδίες, δε νομίζω ότι είδα καθόλου ατάκες με το κιλό στο τρέιλερ, μόνο ένα-δυο αξιοσημείωτες. Το σενάριο φαίνεται ενδιαφέρον πάντως.

• Members
Δημοσ.
Συνήθως στις ελληνικές ταινίες το τραίλερ αξίλει πιο πολύ απο την ίδια τη ταινία... :-)

Καλά και με τις ξένες τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά... απλά εκεί ο όγκος των ταινιών είναι μεγαλύτερος και όλο και κάποια ταινία της προκοπής θα πετύχεις...

η συγκεκριμένη πάντως φαίνεται να έχει ένα ενδιαφέρον, αν και θα προτιμήσω κι εγώ να είμαι επιφυλακτικός

Δημοσ.
Καλά και με τις ξένες τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά... απλά εκεί ο όγκος των ταινιών είναι μεγαλύτερος και όλο και κάποια ταινία της προκοπής θα πετύχεις...

η συγκεκριμένη πάντως φαίνεται να έχει ένα ενδιαφέρον, αν και θα προτιμήσω κι εγώ να είμαι επιφυλακτικός

Σε avi θα τη δω καποια στιγμη.. ναι οντως και για τις ξένες ισχυει το ιδιο ακριβως..

Βλαδίμηρος Κυριακίδης ftw οπότε παίζει να ειναι καλη... Το σενάριο φαίνεται καλό αλλά κάτι μου λεει οτι δεν ξεφυγει από τα συνηθη..

Δημοσ.

Από τα δυο τρέιλερ που έχω δει για την ταινία η Νήσος, πιστεύω οτι είναι εξαιρετική δουλειά. Ειδικά με το δεύτερο που έχει κάποιες σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας έριξα πολύ γέλιο!! Αλλά και το κανονικό τρέιλερ είναι πολύ καλό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...