Labfrog Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά θέλω να πάρω αυτή την τηλεόραση http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32-32LH3000.htm . Την θέλω κυρίως για να τη συνδέω με το xbox360 με hdmi cable και έτσι. Αλλά σκέφτομαι εαν θα μπορούσε να συνδεθεί με το mac book pro(model early 08). Όχι με hdmi,με τίποτα dvi και τέτοια ( δεν τα κατέχω καθόλου οπότε εαν μπορείτε πείτε μου αναλύτικά τι καλώδια μπορεί να χρειαστώ και που τα συνδέω). Θα μπορεί να δουλέψει σαν monitor η TV?
Whiteyez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά θα δουλεύει με το Μacbook Pro σου, αλλά γιατί όχι με HDMI; Αφού μπορεί να συνδεθεί.
Labfrog Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά θα δουλεύει με το Μacbook Pro σου, αλλά γιατί όχι με HDMI; Αφού μπορεί να συνδεθεί. Α γίνεται? Δεν το ξερα..... Με ποιά θύρα? Αυτή του DVI?
Whiteyez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει αντάπτορας mini display port to HDMI η dvi to hdmi, αναλόγος τη έχεις. Θα τους βρείς σε ebay σε πολύ καλές τιμές.
Labfrog Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Έγινε οκ. Σ' ευχαριστώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:15 ---------- Κάτι ακόμα. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω στο ανταπτοράκι? Δηλαδή όλα θα μπορούν να παίξουν full hd? Ή έστω 720p?
Whiteyez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Με το Snow Leopard θα σου βγάζει και 1080p ανάλυση να διαλέξεις από το System Preferences.
Labfrog Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Α όχι έχω μείνει στο leopard ακόμα. Περιμένω κάνα update από την MS για να μπορώ να τρέξω το office χωρίς rosseta.
georgeadams Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 1. Το Office 2008 παίζει χωρίς rosseta. 2. Στο Snow Leopard, το rosseta είναι προαιρετικό. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν παίζει καθόλου. Εκτός του ότι μπορείς να επιλέξεις να το εγκαταστήσεις κατά την εγκατάσταση του Snow Leopard, αν πας να τρέξεις κάποια εφαρμογή που χρειάζεται rosseta, αν δεν το έχεις, το Snow Leopard το κατεβάζει και το εγκαθιστά εκείνη τη στιγμή. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα έχεις πρόβλημα με την TV ούτε με το Leopard.
Labfrog Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν θέλω να εγκαταστήσω το rosseta καθολου. Το office δεν είναι γραμμένο για ppc? Άρα δεν χρειάζεται το rosseta?
Labfrog Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Α cool τότε. Επομένως δεν το χρειάζομαι! Thanks!:-D:-D
Labfrog Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά χρειάζομαι και πάλι την βοήθειά σας. Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα μιας και πρόκειται για αυτήν την τηλεόραση. Θέλω ένα καλώδιο ώστε να μπορώ να παράγω και ήχο από την τηλεόραση μέσω του mbp. Υπάρχει κάτι τέτοιο και αν ναι τότε τι καλώδιο χρειάζεται?
Crizzt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Κατι τετοιο, απο την εξοδο ακουστικων του MBP στην εισοδο AUDIO (L/R) στη TV. EDIT: 3.5mm to RCA λεγεται
Labfrog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Λοιπόν μετά από τόσο καιρό κατάφερα να αγοράσω το καλώδιο που πρότεινε ο φίλος Crizzt. Βάζω τη μια άκρη στη θύρα των ακουστικών του mbp και τις άλλες 2 στο audio της tv. Έλα μου όμως που με το που βάζω το καλώδιο το εικονίδιο του ήχου γίνεται γκρι και δεν έχω ήχο ούτε στο μακ ούτε στην tv... Τι γίνεται?
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 παρε ενα τετοιο ωστε να εχει και ηχο (δεν λεω οπωσδηποτε το συγκεκριμενο μιας και ειναι ακριβουτσικο αλλα αμα μπορεις να βρεις παρομοιο σε χαμηλοτερη τιμη...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.