Προς το περιεχόμενο

Αυτή η TV θα δουλεύει με το mbp μου?

Labfrog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θέλω να πάρω αυτή την τηλεόραση http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-32-32LH3000.htm .

Την θέλω κυρίως για να τη συνδέω με το xbox360 με hdmi cable και έτσι.

Αλλά σκέφτομαι εαν θα μπορούσε να συνδεθεί με το mac book pro(model early 08). Όχι με hdmi,με τίποτα dvi και τέτοια ( δεν τα κατέχω καθόλου οπότε εαν μπορείτε πείτε μου αναλύτικά τι καλώδια μπορεί να χρειαστώ και που τα συνδέω).

Θα μπορεί να δουλέψει σαν monitor η TV?

Δημοσ.
Μια χαρά θα δουλεύει με το Μacbook Pro σου, αλλά γιατί όχι με HDMI; Αφού μπορεί να συνδεθεί.

Α γίνεται? Δεν το ξερα.....:o

Με ποιά θύρα? Αυτή του DVI?

Δημοσ.

Υπάρχει αντάπτορας mini display port to HDMI η dvi to hdmi, αναλόγος τη έχεις. Θα τους βρείς σε ebay σε πολύ καλές τιμές.

Δημοσ.

Έγινε οκ. Σ' ευχαριστώ. :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:15 ----------

Κάτι ακόμα.

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω στο ανταπτοράκι? Δηλαδή όλα θα μπορούν να παίξουν full hd? Ή έστω 720p?

Δημοσ.

1. Το Office 2008 παίζει χωρίς rosseta.

2. Στο Snow Leopard, το rosseta είναι προαιρετικό. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν παίζει καθόλου.

Εκτός του ότι μπορείς να επιλέξεις να το εγκαταστήσεις κατά την εγκατάσταση του Snow Leopard, αν πας να τρέξεις κάποια εφαρμογή που χρειάζεται rosseta, αν δεν το έχεις, το Snow Leopard το κατεβάζει και το εγκαθιστά εκείνη τη στιγμή.

Έτσι κι αλλιώς, δεν θα έχεις πρόβλημα με την TV ούτε με το Leopard.

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το θέμα. Δεν θέλω να εγκαταστήσω το rosseta καθολου.

Το office δεν είναι γραμμένο για ppc? Άρα δεν χρειάζεται το rosseta?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι και πάλι την βοήθειά σας. Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα μιας και πρόκειται για αυτήν την τηλεόραση.

Θέλω ένα καλώδιο ώστε να μπορώ να παράγω και ήχο από την τηλεόραση μέσω του mbp. Υπάρχει κάτι τέτοιο και αν ναι τότε τι καλώδιο χρειάζεται?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν μετά από τόσο καιρό κατάφερα να αγοράσω το καλώδιο που πρότεινε ο φίλος Crizzt. Βάζω τη μια άκρη στη θύρα των ακουστικών του mbp και τις άλλες 2 στο audio της tv. Έλα μου όμως που με το που βάζω το καλώδιο το εικονίδιο του ήχου γίνεται γκρι και δεν έχω ήχο ούτε στο μακ ούτε στην tv... Τι γίνεται?:cry:

Δημοσ.

παρε ενα τετοιο ωστε να εχει και ηχο (δεν λεω οπωσδηποτε το συγκεκριμενο μιας και ειναι ακριβουτσικο :X αλλα αμα μπορεις να βρεις παρομοιο σε χαμηλοτερη τιμη...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...