Προς το περιεχόμενο

Toshiba Wireless Multimedia Keyboard

blacksuede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα το εν λόγω πληκτρολόγιο με touchpad και επειδή δεν βρήκα σχετικές πληροφορίες σκέφτηκα να μοιραστώ ένα μίνι review εδώ.

αρχική συσκευασία :

b6b7cc55429308.gif

τα περιεχόμενα :

0825f055429310.gif

ρύθμιση έντασης ήχου αφής

cf162555429313.gif

λεπτομέρειες πληκτρολογίου :

cb6d0555429316.gif

πινάκιο αφής :

3d96db55429329.gif

όλο το πληκτρολόγιο :

24de8d55429332.gif

συντομεύσεις :

fba9e455429335.gif

όπως βλέπετε το κάτω μέρος είναι καθαρό αλουμίνιο, στα αριστερά η ρύθμιση έντασης γίνεται με αφή, 8 μπλε λεντάκια αναβοσβήνουν με την κίνηση του δαχτύλου και χρειάζεται αρκετές φορές να κάνεις την κίνηση για αύξηση ή μείωση, δεν είναι δηλαδή υπερευαίσθητο...

πάνω, από αριστερά προς τα δεξιά έχουμε mute/ home/ outlook/ πίσω/ μπρος/ αναζήτηση/ ανανέωση.

επίσης δείκτης μπαταρίας πάνω από το scrlock (portokali kai kokkino)

και αριστερά λογότυπο και αφής χωρίς δυνατότητα scroll up down ή left right όπως τα λαπτοπ...

τέλος με το γνώριμο fn έχουμε επιπλέον συντομεύσεις media center/tv και αλλαγή καναλιών/video/music/pictures/recordtv(!)/dvd/ και χειριστήρια media player.

Αξίζει να σημειωθεί το πλήρως διπλό πληκτρολόγιο με το σπάνιο τεράστιο enter.

από αίσθηση είναι σαν laptop 3ετίας, καλό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο όπως αυτά των νέων σειρών της εταιρίας...

έχει και διακοπτάκι On/Off στο κάτω μέρος...

είναι ακριβώς οτι εψαχνα για το htpc μου και με την σιγουριά της toshiba...

αν έχετε απορίες , στη διάθεσή σας.

Nα μου πει ένας άνθρωπος πως θα ββάλω τις φωτο να φαίνονται μεγαλες μεγάλες????damn....

Δημοσ.

Ενδιαφερον φενεται αν και εχει πολλα ελληνικα γραμματα πανω τα οποια εμενα μου προκαλουν συγχηση.

Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται και απο που?

Δημοσ.

από το electroworld στη Συγγρού, στην τιμή των 35€...

επίσης να προσθέσω ότι το scroll γίνεται με dualtouch

και οτι δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εμβέλεια και στην απόκριση σε παιχνίδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...